Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit herken je als je een babyface hebt

FC Girls, 13 april 2018

Dit herken je als je een babyface hebt

jk

Er wordt vaak genoeg gezegd dat je er jong en lief uitziet. Je weet het nu wel: je hebt best wel een babyface. Het maakt niet uit hoeveel mascara en eyeliner je opdoet, je blijft een schattig gezichtje hebben. Heb jij ook een babyface? Dan komen deze dingen je sowieso bekend voor.

#1. Iedereen vindt je schattig

Je doet hard je best om een beetje stoer over te komen maar iedereen vindt je altijd schattig, zelfs als je een stoere jeans draagt met een baggy sweater.

#2. Je wordt altijd jonger geschat

Wow, dacht die jongen nou echt dat ik drie jaar jonger was? Uhm, bedankt hoor…

#3. Niemand gelooft je leeftijd

Waarom is het zo moeilijk om te geloven hoe oud ik ben? Ja, ik ben wat kleiner en ja ik zie er jong uit, maar ik ben wel gewoon oud genoeg. #askmyparents

#4. Je zusjes lijken ouder

Je kent het vast wel: de familie die je heel weinig ziet vraagt hoe je het vindt om het jongste kind te zijn. Nou, je vindt helemaal niks want je bent het oudste kind…

#5. Er wordt altijd gezegd dat je geluk hebt

Er wordt vaak genoeg gezegd dat je blij moet zijn met je jonge gezichtje en je er op je veertigste er nog steeds jong uitziet. Jij ziet het eerder als: je blijft een babyface hebben tot je veertigste. Thanks a lot!

#6. Je draagt altijd extra make-up

Om er nog een beetje oud en volwassen uit te zien, draag je nét wat meer make-up dan de rest. Zo kan je er nog een beetje uitzien naar je jaren.

Lees ook: 6 dingen die meisjes beter kunnen dan jongens

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer