Life

Dit herken je als je áltijd honger hebt

FC Girls, 09 december 2017

Dit herken je als je áltijd honger hebt

d

De lunch is nog niet voorbij of je denkt al aan het avondeten. Er zal nooit een dag voorbij gaan dat je geen zin hebt in eten. Wij hebben de meest herkenbare dingen voor als je áltijd honger hebt, op een rijtje gezet. Herken jij deze dingen?  

#1. No good mood, if there’s no food.
Als jij lang op je eten moet wachten of niet genoeg eten voorgeschoteld krijgt, wordt je behoorlijk hangry. Geduld is bij jou geen schone zaak, want zonder eten verander je al snel in een chagrijnige girl. Don’t worry, we totally get it!

#2. Een foodbaby is bij jou normaal.
Je bent er niet bepaalt trots op, maar nu het toch winter is kun je dat buikje mooi verbergen. Win-win situatie!

#3. Je geld gaat er onwijs snel doorheen.
Binnen no time merk je dat je geld er al bijna weer doorheen is. Je bent nog geen enkele winkel binnen gestapt, maar hoe kan het dan dat je salaris al bijna op is? Yup. Eten. Jij gaat naar de nieuwste eettentjes en borrelt graag met je vriendinnen. Oh en als je nog wat tijd hebt voordat je trein vertrekt, sprint je nog langs de kiosk voor een lekkere muffin. Tja...

#4. Je zit niet snel vol.
Een driegangendiner is voor jou easy peasy. Terwijl iedereen nog struggled met het eten van zijn laatste gang, zit jij allang klaar voor een nieuw gerecht.

#5. Delen is niet voor jou gemaakt.  
Wanneer je vriendinnen je vragen of ze een beetje van je eten mogen, zal je na een extreem lange twijfel sessie toch ja te zeggen. Maar stiekem wil je helemaal niet delen! Oeps...

#6. Food als cadeau.
Je vriendinnen geven je elk jaar met je verjaardag een restaurant bon of verwennen je met lekkere hapjes. Woohoo! Free food!

#7. Calorieën boeien je vrij weinig.
Let’s be honest: niemand wordt blij om bij elke maaltijd de calorieën te tellen. Jij hebt geen idee hoeveel van die calorieën er in een frikandelbroodje zitten en eigenlijk boeit het je ook vrij weinig.  

Deze red velvet pepernoten wil je meteen maken!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer