Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit gedrag bewijst dat hij superverliefd op je is

FC Girls, 08 juli 2018

Jongens zijn goed met woorden. Ze weten precies wat ze moeten zeggen om je te doen zwijmelen bij het horen van zijn naam. Ze zeggen vaak het eerste wat bij ze te binnen schiet, en dat is niet altijd hetgeen wat ze eigenlijk bedoelen. Maar goed, in the end hebben ook boys gevoel en kunnen ook zij heel erg verliefd zijn. Voor hem is het misschien wat minder vanzelfsprekend om dat in woorden uit te drukken en daarom geldt hier: actions speak louder than words. Oftewel: aan het gedrag van jongens kun je herkennen wat hun gevoelens zijn. Wil jij weten of hij echt van je houdt? Deze 4 dingen doet een jongen als hij je écht leuk vindt.


#1. Hij reageert op je berichtjes

Ook op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt, bijvoorbeeld als hij die belangrijke voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord aan het kijken is. Hij zal misschien niet altijd zin hebben om op ieder moment van de dag contact met je te hebben, maar hij zal je nooit uren laten wachten op een antwoord. 


#2. Hij gaat ergens heen omdat jij gaat

Jij weet heus wel dat je vriendje eigenlijk geen zin heeft om naar het feestje van je bestie te gaan. Maar jij bent er. Toch weer een extra reden om tijd met jou door te brengen. 


#3. Hij onthoudt kleine dingen

Die ene keer dat jij zei dat je een wit shirt mooi vond bij jongens, heeft hij onthouden en, belangrijker nog, hij doet er meteen wat mee. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als je die ene tas, die je ooit een keer aanwees omdat je die zo mooi vond, voor je verjaardag krijgt. Hij is immers tot over zijn oren verliefd op jou en wil dat op deze manier laten weten. 


#4. Hij zegt dat je mooi bent zonder make-up

In het begin van jullie relatie had jij er misschien nog wat moeite mee, maar na een tijdje vind je het doodnormaal om zonder make-up tijd door te brengen met je lover. Ook al zeggen ze dat liefde blind maakt, niemand is perfect en dat weten boys ook. Bovendien zal hij alleen maar de positieve dingen in je zien, hij is eenmaal smoorverliefd op je. 


Lees ook: Hierom moet je meer complimentjes geven


Beeld: Unsplash


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer