Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit gebeurt er op vakantie met je vriendje

FC Girls, 19 april 2018

Dit gebeurt er op vakantie met je vriendje

aaaa

Woohoo! Het is eindelijk een beetje mooi weer en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Jij hebt vast al je droombestemming voor ogen. En misschien wel samen met je boyfriend. De eerste vakantie samen met je vriendje wordt so-wie-so onwijs veel fun, maar het kan ook uitlopen tot een disaster. Dit zijn vijf dingen die je herkent wanneer je voor het eerst met je vriendje op vakantie gaat.

#1. Big spender
Een dagje shoppen, een gave boottrip en souvenirtjes voor heel de familie en al je vriendinnen. Jij bent niet te stoppen op vakantie. Maar jullie hebben door jou shopping day veel meer uitgegeven dan de bedoeling was. Oeps!

#2. Picture perfect
Op deze vakantie ben jij helemaal omgetoverd tot professioneel fotograaf. Je maakt de gaafste vakantie-kiekjes ooit! Je kan een heel nieuw album maken van de vakantiefoto’s van jou en je bae.

#3. Yin & Yang
Jij bent een echte adventure seeker en bent het liefst de hele dag buiten. Een gave hotspot, een mooie natuurplek of een museum, you are always up for it. Maar bummer, je vriend is juist gek op de hele dag luieren bij het zwembad. Het is bij jullie wel duidelijk dat opposites attract.

#4. Awkward silence
Als jullie nog niet zo lang daten zal je hier geen last van hebben, maar als jullie al een tijdje een stelletje zijn is dit wel relatable. Want soms komt het nou eenmaal voor dat jullie elkaar even niks meer te vertellen hebben. Vooral als je een hele tijd bij elkaar in de buurt bent. It happens to the best of us.

#5. Me, myself and I
Jullie hebben de leukste tijd ooit en zijn letterlijk elke seconde van de dag samen en you’re loving it. Maar je hebt echt onwijs veel behoefte aan even een momentje voor jezelf. Gewoon om even na te kunnen denken. Love can make you crazy.

We can’t wait for summer!

Lees ook: 6 leuke en originele second dates 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer