Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Dit betekent de plek van je puistje

FC Girls, 07 december 2017

Dit betekent de plek van je puistje

y

Let’s be honest: iedereen haat puistjes. Nu je eindelijk denkt dat het puistje op je voorhoofd verdwenen is, spot je er weer een op je kin. Ze blijven maar komen! Maar wist je ook dat dit verschillende oorzaken heeft? Wij girls hebben het voor je op een rijtje gezet!

#1. Puistjes op je voorhoofd
Wanneer je puistjes op je voorhoofd hebt, betekent het vaak dat je verteringsproblemen hebt. Het kan ook betekenen dat je stress ervaart of dat je onregelmatig slaapt. Zorg dat je ten minste zeven uur slaap krijgt, genoeg water drinkt en let op je dieet om te kijken of een bepaalde voeding invloed heeft op je huid.

#2. Puistjes op je wenkbrauwen
Puistjes rondom je wenkbrauwen kan een teken zijn van een slechte bloedsomloop. Waarschijnlijk eet je te veel vet of bewerkt eten. Ook hier is het belangrijk dat je voldoende water drinkt en op je voeding let.

#3. Puistjes op je neus
Als je puistjes op je neus hebt, heb je waarschijnlijk een tekort aan Vitamine B en eet je te veel zout. Het masseren van de huid rondom de neus kan helpen!

#4. Puistjes op je wangen
Puistjes op je wangen betekent vaak dat je te grote porties eet, veel stress hebt of dat je make-up kwasten vies zijn. Let op dat je je huid goed reinigt en desinfecteer de producten die in contact komen met je huid.

#5. Puistjes rondom je lippen
Wanneer je puistjes rond je lippen hebt, kan het zijn dat je te veel pittig of gefrituurd eten eet. Eet daarom zoveel mogelijk fruit en groenen, binnen no time zal je weer een perfect skin hebben.

#6. Puistjes op je kin
Terugkerende puistjes op je kin hebben te maken met je hormonen of nieren. Of dat je te vaak je gezicht wast met vieze handen. Gebruik je de pil? Vraag dan aan je dokter of je misschien een andere anticonceptiepil kan gebruiken en zit niet te veel aan je gezicht.

#7. Puistjes op je oren
Je oren staan sterk in relatie met je nieren. Als je nieren niet goed werken of niet genoeg water krijgen, kan dit leiden tot puistjes op je oor. Vermijd overmatig gebruik van zout en drink voldoende water. Stay hydrated!

 14 gedachtes die door je heen gaan als je zoekt naar een winterjas.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer