Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit betekenen zijn berichtjes nou echt

FC Girls, 07 mei 2018

Dit betekenen zijn berichtjes nou echt

Telefoon

Boys are from mars and girls are from venus. We kunnen soms allemaal wel wat advies van een love doctor gebruiken, want guys kunnen soms zo onbegrijpelijk zijn! Ze zeggen het een maar bedoelen of doen compleet iets anders. Wij zijn ook geen experts, maar wij hebben ons best voor je gedaan om uit te vogelen wat zijn berichtjes nou echt betekenen. You’re welcome! 

#1. “Hey”
Wow, ik was totaal vergeten dat je zo aantrekkelijk bent. Na het spotten van je Instagram story of andere social media post, lijkt het me toch wel een goed idee om even met je te kletsen.  

#2. “Sorry, ik had je laatste berichtje niet gezien”
Tuurlijk heb ik je berichtje ontvangen, maar ik had eigenlijk geen zin om te reageren. Om niet over te komen als een mega jerk stuur ik toch nog maar even een berichtje.

#3.  “Ok”
Ik doe kortaf tegen je, omdat ik eigenlijk helemaal geen zin heb om tegen je te praten. Of echt helemaal geen tijd heb om te antwoorden.

#4.  “Sorry, het gaat toch niet lukken vanavond. Zullen we een andere keer afspreken?”
Ik durf niet aan je te vertellen dat ik leukere plannen heb voor vanavond. Ik weet dat het gemeen is om last-minute af te zeggen, dus probeer het nu wat liever.

#5.  “Good morning *koosnaampje* of Good night *koosnaampje*”
Jij bent het eerste waar ik aan denk als ik op sta en het laatste waar ik aan denk voordat ik ga slapen. Ik heb eigenlijk wel een beetje een crush op je.

Lees ook: Tekenen dat hij verliefd is op je bff

Beeld: Shutterstock

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer