Love

Dingen die je níet moet doen als je voor het eerst een vriendje hebt

FC Girls, 12 oktober 2017

Dingen die je níet moet doen als je voor het eerst een vriendje hebt

k

Is het eindelijk official met die leuke jongen? Yay, congrats! Geniet maar volop van de vlinders in je buik die tekeergaan, maar pas op dat je deze veelvoorkomende fouten niet maakt. 

#1. Je girl squad laten vallen.

Tuurlijk wil je in het begin super vaak bij je boyfriend zijn, maar vergeet je friends niet. Uiteindelijk staan vriendinnen altijd voor je klaar, in good and bad times!

#2. Niet jezelf zijn.

Zorg ervoor dat je al vanaf het begin je eigen gekke zelf kunt zijn bij je boyfriend. Niets is vervelender dan je in moeten houden bij je crush!

#3. School laten vallen.

Hoe graag je ook tijd met je boyfriend doorbrengt, verlies school niet uit het oog! Het valt goed te combineren als je van tevoren een planning maakt voor al je toetsen en verslagen.

#4. Dingen doen waar je nog niet klaar voor bent.

Dat je een relatie hebt, betekent niet dat je zomaar aan alle verwachtingen van je vriendje moet voldoen. Als hij je écht leuk vindt, zal hij wachten totdat jij er klaar voor bent!

#5. Hem niet voorstellen aan je ouders.

Je ouders zijn natuurlijk razend benieuwd naar je first love. Als jullie hebben besloten om het official te maken, verdienen je ouders het ook om te weten wie de gelukkige is. Neem hem na een tijdje dus een keer mee voor het avondeten bij jou thuis!

#6. Social media spammen met je relatie.

Hoe leuk het ook is om alles te delen op Instagram en Snapchat, beperk je uploads een beetje want je vrienden zullen gek van je worden. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die minder vaak iets over hun relatie posten op social media, gelukkiger zijn!

Deze dingen herken je als je bij je crush in de klas zit! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

jurken jeans

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer