Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dingen die je doet als je heel jaloers bent

FC Girls, 19 mei 2018

Dingen die je doet als je heel jaloers bent

jaloers

Het is een emotie die we allemaal wel herkennen, maar je moet er niet in doorslaan. Een beetje jaloezie kan gezond zijn. Je merkt bijvoorbeeld dat je echt een crush op iemand hebt als je het niet leuk vindt als diegene met iemand anders flirt of zoent. Maar als je te ver gaat in deze gevoelens kan dit veel verpesten. Herken jij onderstaande signs? Take it easy girl!


#1 social media stalken
Je checkt hem bijna elke minuut. Liked hij een foto van een ander meisje? En je kijkt zijn Snapchat story 1000 keer om te checken of hij echt wel is waar hij zegt dat hij is.


#2 Feestjes
Elke keer wanneer hij naar een feestje gaat, ben je bang dat er iets gebeurd. Misschien zoent hij wel met een andere chick…


#3 Locatie achterhalen
De locatie functie op Snapchat komt nu wel goed van pas. Je kunt zo precies zien waar hij uithangt en je houdt het grondig in de gaten.


#4 Zijn vrienden inschakelen
Als hij zelf niet reageert of terugbelt, zit er maar één ding op. Nee, geen geduld! Je belt dus gelijk zijn vrienden om te checken wat er is en waar hij is te vinden.


#5 Telefoon checken
Stiekem zijn appjes lezen om te kijken met wie hij praat, als hij even naar de wc is. Sneaky you!


Probeer bewust te zijn van het feit, dat niet alles wat jij denkt, ook daadwerkelijk zo is. Soms haal je namelijk veel in je hoofd en klopt het niet eens. Don't push it, maar geniet ook van jullie tijd!

Lees ook: 5 redenen waarom een boyfriend awesome is

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer