Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Deze struggles herkent iedere groepschatter

FC Girls, 02 april 2018

Deze struggles herkent iedere groepschatter

dthtrd

Groepschats, en dan met name vriendinnengroepschats, zijn echt amazing. In je groepschat worden de roddels altijd meteen verspreid, kan je iedereen een appje sturen in één keer en heb je voornamelijk superveel fun met elkaar. Love it! Toch zijn er soms wel wat struggles. Ben jij ook zo'n drukke groepschatter? Dan moet je deze dingen sowieso herkennen!

#1. Je kijkt even niet op je telefoon en je mist 500 berichten

Oké, let’s be honest. Soms word je echt knettergek van alle berichten in een groepschat. Je weet dat het allemaal heel leuk en gezellig is, maar soms is het nét even te veel. Wanneer je dan eventjes niet op je telefoon kijkt ben je alweer 500 berichtjen verder. Zucht, dit ga je dus echt niet allemaal teruglezen…

#2. Wanneer twee mensen een gesprek hebben in een groepschat

We get it: soms heb je even iemand nodig om mee te praten. Maar, doe dit dan niet in een groepschat. Het kan echt heel vervelend te zijn om iemands anders gesprek de hele tijd mee te lezen. Stuur elkaar gewoon een privéberichtje!

#3. Er is altijd wel iemand die niets mee krijgt

Soms moet je even je verhaal kwijt en dan is een groepschat superhandig. Je hoeft maar één keer wat te vertellen en iedereen leest het mee. Nouja, niet iedereen. Elke groepschat heeft wel iemand die nooit mee leest en uiteindelijk vraagt “Hé, wat is er dan gebeurd?”

#4. De onderkin selfies die als profielfoto worden ingesteld

Voor de lol sturen jullie altijd de lelijkste onderkin selfies naar elkaar. Één nadeeltje: de hele groepschat heeft die foto nu. En guess what: nieuwe profielfoto met jouw mooie selfie.

#5. Al die meldingen

Die 500 gemiste berichtjes vragen wel wat energie van je mobiel. Je telefoon blijft maar oplichten en je wordt telkens afgeleid. Daarnaast gaat je telefoon supersnel leeg van al die berichtjes. Annoying!

#6. In een groepschat is er veel meer ruzie

Hebben jullie ook altijd veel sneller een meningsverschilletje of discussie in een groepschat? Een berichtje komt soms anders over en daardoor kan snel een ruzietje ontstaan. Gelukkig is dat met een emoticon ook weer snel opgelost ;).

#7. Plannen maken is bijna onmogelijk

Je girlsquad wil natuurlijk zo vaak mogelijk afspreken. De grote struggle is alleen: de afspraak maken lukt never in een groepschat. Er is altijd wel iemand die niet kan of gewoon niet mee leest in het gesprek. En als jullie eindelijk een afspraak hebben, cancelt er weer iemand. Meeeeh.

Lees ook: Te hard je best doen om happy te zijn maakt je ongelukkig

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer