Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Deze struggles herken je bij het maken van de perfecte selfie

FC Girls, 17 februari 2018

Scrollend over het perfecte Instagram-account van celebs, zie je de zoveelste perfecte foto. Niet zo makkelijk als je dacht? Deze struggles komen je sowieso bekend voor als je een ‘perfecte’ selfie probeert te maken.

#1. De voorbereiding 
Je hebt het helemaal bedacht: je make-uplook, het beste licht, en de perfecte outfit. Tijdens het make-uppen komt er foundation op je shirt, veeg je jouw mascara over je hele wang en begint het te regenen. Uhh.. Fail!

#2. De lamme arm 
Deze struggle moet iedereen kennen. Je weet van jezelf de mooiste hoeken en natuurlijk moet dat goed uitkomen op je selfie. Wat betekent: die arm uitstrekken maar! Na foto 41 ben je zo lang bezig dat je arm pijn begint te doen. Auw, dit houd je niet meer vol! Hoe doen andere mensen dit toch altijd?

#3. Geen opslagruimte 
Admit it: tijdens het maken van een goede foto, maak je er eigenlijk 357. Van de 357 selfies is er maar eentje een beetje goed. Dus maak je er nog maar een paar voor de zekerheid. Totdat je telefoon geen opslagruimte meer heeft. Start operatie verwijderen…

#4. Je wordt betrapt 
Been there. Je bent al een halfuur bezig met je selfiesessie en dan komt je moeder binnen. “Oh wat leuk, ben je foto’s aan het maken? Zal ik er eentje van je maken?” “Nee mam, het is een selfie.” Zucht.

#5. Je selfie word steeds minder leuk 
Yes! Je hebt eindelijk die leuke en goede selfie gemaakt! Dan slaat de twijfel toe. Hoe langer je naar je selfie kijkt, hoe minder leuk… Je blijft je maar irriteren aan die ene pluk die nét niet helemaal goed zit.

#5. Onzichtbare dingen 
Het is gelukt! Je hebt eindelijk een goede selfie. Op Instagram plaatsen maar! Dan kom je er opeens achter dat je kat aan het photobomben is. No!

Admit it, de perfecte Insta selfie is altijd moeilijker dan het lijkt. Tip van ons: je bent leuk zoals je bent en zo zien anderen je vaak ook het liefst!

Lees ook: 5x waarom jouw crush je negeert

Beeld: Imaxtree

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer