Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Deze Shazam app voor kleren wil je hebben

FC Girls, 18 november 2017

Deze Shazam app voor kleren wil je hebben

Je scrolt door Instagram of doet outfit inspiratie op via Pinterest en plots zie je de pérfecte jurk voorbij komen. Die moet je hebben! Maar van welk merk is die jurk en waar is hij te koop? Kim Kardashian herkende deze struggle maar al te goed en besloot er een oplossing voor te creëren: een app voor kleding á la Shazam!

kleren

Want hoe irritant is het als je geen enkele info kan vinden over de musthaves die je zojuist online hebt gespot? Of nog erger: wat als het al overal is uitverkocht en je zoekt een vergelijkbaar item? Geen paniek, want nu is er de gratis app Screenshop!

Hoe deze app werkt? Het is heel simpel: je maakt een screenshot van de musthaves waar je graag meer over wilt weten en vervolgens upload je die in de app. De app laat jou vervolgens allemaal webshops zien waar je het exacte item óf vergelijkbare items kunt shoppen. Handig!

“Ik denk dat dit voor iedereen baanbrekend is. Met Screenshop ben je in staat om elke screenshot om te zetten in een webshop. Het is een fascinerend concept,” vertelt Kim Kardashian aan BuzzFeed. “Ik heb de app zelf ook al gebruikt toen ik Clueless en oude Hollywood-films keek om zo een outfit te scoren voor Halloween. Ik had foto’s van Marilyn Monroe en Madonna, zette ze in de app en er kwamen alleen maar leuke outfits uit.”

kim

Nice job, Kim Kardashian! Wij kunnen niet wachten om de app zelf ook te testen!

Wat?! 1,2 miljoen nieuwe kledingstukken verbrand?

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer