Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Deze romantische fantasyfilm moet je zien in 2018!

FC Girls, 30 december 2017

Deze romantische fantasyfilm moet je zien in 2018!

movie

Er staan ons heel wat leuke films met onze favo acteurs en actrices te wachten in 2018. Deze watchlist wordt nog eens aangevuld met de romantische topper Every Day. Het romantische verhaal is eens iets helemaal anders, maar je zal het sowieso fantastisch vinden.

Voor de nieuwe filmreleases alleen al tellen we ongeduldig af naar het einde van 2017. In het nieuwe jaar komen namelijk heel wat leuke films in de bioscoop and we can’t wait! Na Midnight Sun met Bella Thorne, Love, Simon met Katherine Langford en F The Prom met Madelaine Petsch is er nu een vierde film die op onze watchlist staat.

Liefde en geesten

Every Day heeft niet allemaal bekende acteurs en actrices in de hoofdrol, maar wel heel wat opkomend jong talent. Vooral de trailer belooft veel goeds. In de romantische fantasiefilm speelt Angourie Rice de rol van Rhiannon, een verlegen tiener die op een dag verliefd wordt op een geest genaamd A. A neemt elke dag het lichaam van een andere leeftijdsgenoot in, zowel jongens als meisjes, en leeft zo elke dag het leven van een ander. Alles verandert de dag dat hij/zij Rhiannon ontmoet, want de liefde is wederzijds.

Het verhaal doet ons een beetje denken aan ‘The Host’ (met liefde en geesten), maar als je de trailer bekijkt zal je zien dat het iets helemaal anders is.

Gelijknamig boek

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Jesse Andrews. De film komt 23 februari 2018 uit in de Verenigde Staten en zal dus niet lang daarna bij ons te zien zijn. Om je alvast een idee van de film te geven, hebben wij hier de trailer:

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Dit zijn de redenen waarom iemand verliefd op je wordt!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer