Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Deze nieuwe serie móet je zien!

FC Girls, 24 februari 2018

Deze nieuwe serie móet je zien!

ed

Goed nieuws voor de fans van tienerdrama in combinatie met het bovennatuurlijke. Netflix komt namelijk met de gloednieuwe Britse serie ‘The Innocents‘. En die is volgens hen een combinatie van ‘Twilight‘, ‘Riverdale‘, ‘13 Reasons Why‘, ‘The OA‘ én ‘The 100‘. In de teaservideo krijgen we al een sneak peek te zien van het mysterieuze verhaal.

Terwijl wij geduldig wachten op afleveringen van ‘Riverdale‘, ‘13 Reasons Why‘ en ‘The 100‘, is Netflix ondertussen gefocust op een andere serie. En die kan weleens jouw nieuwe verslaving worden. Volgens de populaire streamingsite is ‘The Innocents‘ namelijk een combinatie van deze drie voorgaande titels, maar ook van ‘The OA‘ en de film ‘Twilight‘.

Bovennatuurlijke tienerdrama

Liefde, tienerdrama, het bovennatuurlijke en mysterie zijn de thema’s die in de Britse Netflixshow aanwezig zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door ‘Wizards vs Aliens‘-acteur Percelle Ascott (Harry) en ‘Clique‘-actrice Sorcha Groundsell (June).

June en Harry

June en Harry lopen weg van huis én daarmee ook van hun onderdrukkende familie om samen te kunnen zijn. Daarmee beginnen ze aan een reis die geen van beiden ooit had verwacht. Geheimen van hun ouders komen boven water en niets is nog wat het lijkt. Hun liefde en onschuld worden dan ook op de proef gesteld. De enige manier om nog te overleven in deze wereld is door te veranderen. Ze bezitten namelijk een uitzonderlijke gave die sterke krachten loslaat en erop uit is om hen voorgoed van elkaar te scheiden.

Teaser

Een echt ‘Romeo en Julia‘-verhaal dus! Het is nog niet duidelijk wanneer de acht afleveringen op Netflix te zien zullen zijn. Even geduldig afwachten, dus! Een teaser is er wel al:

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer