Life

Deze nieuwe film móet je zien

FC Girls, 16 maart 2018

Deze nieuwe film móet je zien

FFFFFFLove, Simon lijkt op het eerste gezicht op een typische tienerfilm. Een verhaal over een jongen en al zijn struggles die hij ervaart op de middelbare school. Maar waarom jij Love, Simon as soon as possible op je watchlist moet zetten? Omdat het verhaal gaat over een jongen die uit de kast komt.

Love, Simon is een grappig verhaal over opgroeien en al het drama rondom jezelf vinden en verliefd worden. Voor Simon, die gespeeld wordt door hottie Nick Robinson, is dit nog lastiger want zijn vrienden en familie weten niet dat hij gay is. Daar bovenop is hij verliefd geworden op een jongen uit zijn klas met wie hij online praat, alleen weet hij niet wie deze klasgenoot is.

Het is al wel duidelijk dat de film, die gebaseerd is op het boek Simon vs. the Homo Sapies Agenda, een grote impact heeft op tieners. De broer van Nick is namelijk tijdens de productie van de film uit de kast gekomen. Nick vertelde aan Ellen DeGeneres dat het de perfecte timing was, want door de film konden we er beter over praten. Ook acteur Keiynan Lonsdale, die een rol speelt in Love, Simon, durfde door de film publiekelijk uit de kast te komen.

Wij hoeven je nu vast niet meer te overtuigen van het feit dat je deze film gewoon moet zien, maar er is nog een extra reden waarom je deze film niet mag missen. Katherine Langford, van 13 Reasons Why, speelt ook in de film! Love, Simon is eergisteren in première gegaan in Amerika en zal rond juni in Nederland te zien zijn.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Lees ook: Wow: Katherine Langford gaat blond voor een nieuwe film 

Beeld: Getty 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer