Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Deze leefregels mogen single girls echt nóóit verbreken

FC Girls, 20 januari 2018

Deze leefregels mogen single girls echt nóóit verbreken

Girl

Grote kans dat mensen je dagelijks vertellen dat je moet genieten van je single life nu het nog kan. En je kunt ze geen ongelijk geven! De volgende leefregels helpen je een handje om echt álles uit je vrijgezellenleven te halen. Because you deserve it girl!

#1. Heb nooit ergens spijt van.

Je bent single en je hoeft je bij niemand te verantwoorden. Wil jij een hele dag in je eentje gaan shoppen zonder je friends uit te nodigen? Geen probleem! Wil je jezelf verwennen door die veel te dure sneakers voor jezelf te kopen? Gewoon doen! Krijg je toch een beetje last van een schuldgevoel? Vertel jezelf dan dat dit helemaal nergens voor nodig is. There’s no time for regrets!

#2. Be your own kind of beautiful.

Juist nu je single bent, is het dé tijd om te shinen! Trek je allermooiste kleren aan en maak al die guys op straat en op school maar eens flink jaloers ;) Maar dit is ook de tijd om aan je innerlijk te werken. Wees de beste versie van jezelf en be your own kind of beautiful!

#3. Elk weekend is jouw weekend.

Je hoeft niet naar je boyfriend aangezien je single bent. Er is dus genoeg tijd voor jezelf in de weekenden! Maak van elk weekend jouw weekend en doe de dingen die jij leuk vindt om te doen. Of dat nou een shopsessie met je besties is of lekker thuis op de bank hangen met een zak chips voor de tv: it’s your own choice. Woohoo!

#4. Je bent altijd de moeite waard.

Misschien heb je af en toe het idee dat je niet de moeite waard bent omdat je nog steeds single bent. Maar alleen omdat het niet helemaal loopt zoals jij in gedachten had, betekent nog niet dat je niks waard bent. Want trust us: jij bent altijd de moeite waard! Het duurt misschien even, maar je prins op het witte paard komt sowieso nog een keer op je pad terecht.

Living the single life

50s Twinkle Sequin Pencil Dress in GreenTopVintage TopVintage
€ 59,95 € 41,97
Cocktailjurk 'Samantha'Anna & ella KledingABOUT YOU
€ 39,90 € 11,90
RokBoohoo ABOUT YOU
€ 44,90 € 17,90
Blink pumps zwartBlink StilettoNelson
€ 44,99
Shirt 'DARLING'Vila ABOUT YOU
€ 26,90 € 12,90
Rok 'Aalia'Boohoo ABOUT YOU
€ 21,90

Bewezen: voor eeuwig verliefd zijn is echt mogelijk!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer