Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Deze haarstruggles herkent ieder meisje

FC Girls, 26 oktober 2017

Deze haarstruggles herkent ieder meisje

Advertentie. Of je nou een volle bos krullen hebt, dikke golvende lokken of juist dun en steil haar; we hebben allemaal zo onze eigen haarstruggles. De één staat urenlang voor de spiegel om haar woeste hairdo te temmen en de ander heeft no clue wat ze vandaag weer met haar platte haren aan moet. Welk haartype je ook hebt, de volgende haarstruggles herkent ieder meisje wel. Maar no worries: Andrélon heeft de oplossingen!

Hair

#1. Bad hair days.

Jep, we hebben ze allemaal. Zelfs dat meisje in de klas dat er altijd perfect uitziet, heeft wel eens last van een bad hair day. Je kapsel heeft zich tegen je gekeerd en wat je ook probeert, je hairdo valt niet meer te redden. Dan maar je haren in een staart doen of het onder een muts verstoppen. Fingers crossed dat je crush nu niet naast je komt zitten tijdens de les!

#2. We zijn altijd jaloers op elkaars kapsel.

Heb je krullen? Dan wil je steil en glanzend haar. Maar heb je steil haar? Dan droom je weer van prachtige, messy curls. Welk haartype je ook hebt, we willen altijd het haar van een ander hebben. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat iemand anders waarschijnlijk super jaloers is op jouw kapsel terwijl je er zelf totaal niet blij mee bent? #Truestory! 

#3. Rain is our enemy.

Regen is verschrikkelijk voor ons haar. Girls met krullen of slag in hun haren veranderen ineens in pluizende poedels en meiden met stijl haar zien er na een flinke regenbui ook uit als doorweekte hondjes. Slierten haar plakken aan je gezicht vast en als je haar nog niet plat was, dan is het nu dus ontzettend plat. Thanks Moeder Natuur…

#4. Haar dat véél te snel vet wordt.

Bah. Vet haar is misschien iets heel normaals, maar zo voelt het dus niet. Je wilt je lokken dan het liefst zo snel mogelijk wassen. Maar hoe vaker je je haren wast, hoe sneller het weer vet zal worden. Ugh!

Hair

#5. Stylingtools beschadigen onze haren.

Stylingtools zijn een ge-wel-dige uitvinding, maar daar is ons haar het niet helemaal mee eens. Hoe amazing we er ook uitzien na een krul- of steilsessie, we beschadigen onze arme haartjes wel ontzettend door alle hitte die er van de tools af komt. Dus hebben we het dagelijkse dilemma: willen we een tijdelijk mooi kapsel of willen we dof en beschadigt haar?

Dé oplossingen!

Maar guess what? We’ve got the solution! De Pink Styling Collection van Andrélon fixt heel wat van je haarstruggles zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. #Heaven! De collectie bestaat uit speciale styling producten die inspelen op de laatste haartrends. In totaal bestaat de lijn uit 14 verschillende styling producten, waaronder heat protection spray, droogshampoos en volumesprays.

Andrélon Pink Take Care ShampooAndrelon ShampooKruidvat
€ 3,99
Andrélon Pink Super Shine ConditionerAndrelon ConditionerKruidvat
€ 3,99
Andrélon Pink Collection Heat Protect SprayAndrelon styling Kruidvat
€ 6,05
Andrélon Pink Styling Shape Your Curl GelsprayAndrelon styling BeautyKruidvat
€ 6,95
Andrélon Extra Strong Hold HaarlakAndrelon styling Kruidvat
€ 5,05
Andrélon Pink Beachy Texture DroogshampooAndrelon ShampooKruidvat
€ 6,05

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer