Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Deze geheimen van Gossip Girl wist je niet

FC Girls, 15 juni 2018

Deze geheimen van Gossip Girl wist je niet

gossip girl

Hello Upper East Siders! Het is ondertussen alweer elf jaar geleden sinds onze favoriete serie voor het eerst werd uitgezonden. Wauw, het voelt als de dag van gisteren! Gelukkig kunnen we Gossip Girl nog steeds bingen dankzij Netflix en missen we niks uit het leven van Blair, Serena, Dan, little J, Chuck en Nate. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat er achter de schermen ook veel juicy dingen gebeurden. En geloof ons als we zeggen dat dit heerlijke, smeuïge geheimen zijn. Na elf jaar is het dus hoogtijd dat deze geheimen naar buiten komen. I know you love me, XOXO!

#1. Geen echte vriendschap?

Ondanks dat Blake en Leighton in de serie dikke vriendinnen waren, was dit zeker niet het geval off-screen. De executie producer Joshua Safran vertelde in een interview met Vanity Fair het volgende: “Blake en Leighton waren geen vriendinnen. Ze waren aardig, maar waren geen vriendinnen zoals Serena en Blair. Maar de seconde dat ze op de set stonden, deden alsof ze dat wel waren.”

#2. Roomies!

Ed Westwick en Chace Crawford waren daarentegen wel degelijk vrienden. Zo goed dat ze zelfs in het begin van de serie gingen samenwonen. In het begin van Gossip Girl was het namelijk niet zeker of de show zou blijven bestaan, dus gingen ze maar samenwonen, vertelde Chace in een interview. Uiteindelijk was de show wel een groot succes en vonden ze een huis voor zichzelf.

#3. Loveeeee

Tja, niet heel raar met dertig ontzettend knappe acteurs. Tijdens het zesde seizoen begon bijna iedereen met een collega te daten. Zo hebben Penn Badgley en Blake Lively een relatie gehad, maar ook Ed Westwick en Jessica Szohr (Vanessa) en Leighton Meester en Sebastian Stan (Carter Bazien).

#4. Verandering van Taylor Momsen

Als je alles gezien hebt van Gossip Girl is het je vast niet ontgaan dat little J er ineens heel anders uitziet. Want net zoals ze in de serie ineens is veranderd, is ze dat off-screen ook. En dat was zeker niet op een positieve manier. Want als we de schrijvers én Tim Gunn (die ooit een scène met haar gedaan heeft) moeten geloven, had ze behoorlijk veel diva gedrag en leerde ze nooit haar teksten. Oh jee!

Oeh, juicy! Krijg je ook niet gelijk zin om Gossip Girl weer te gaan bingen?

Lees ook: Yes! Er komt een derde seizoen van 13 Reasons Why

Beeld: The CW

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer