Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Deze dingen herken je als je vriendje geen verstand heeft van fashion

FC Girls, 11 februari 2018

Deze dingen herken je als je vriendje geen verstand heeft van fashion

yetg

Als je een vriendje hebt die niks weet van de mode, dan weet je vast wel hoe vervelend dat kan zijn. Denk maar eens aan wanneer jullie samen gaan shoppen of jij de nieuwste Fashionchick Girls leest voor de nieuwe trends. Hij snapt er gewoon helemaal níks van.  

Deze dingen zijn sowieso herkenbaar als je vriendje zich niet bezig houdt met mode.

#1. Hij wilt je altijd zien in een rokje of jurkje

Boys just don’t get it. Wij meisjes willen echt niet elke dag een jurkje of een rokje dragen. Vaak vinden jongens dit supercute, maar: we zijn veel meer dan cute, right girls? Een stoere boyfriend of momjeans is soms veel leuker!

#2. Hij snapt niks van de laatste trends

Jongens die zich niet bezig houden met mode snappen helemaal niks van verschillende trends. Je herkent het vast wel: jij laat trots je nieuwe flared jeans zien, terwijl hij zegt “Is die broek van je oma geweest ofzo?”

#3. Samen met hem shoppen is verschrikkelijk

 Ja girls, we weten allemaal hoe het gaat: jij loopt rustig te kijken naar de nieuwe collectie terwijl je boyfriend als een puppy achter je aan loopt. Terwijl jij zoekt tussen alles wat je wilt hebben komt hij aan met de perfecte jumpsuit. “Moet je kijken naar dit clownspak, wie draagt dit haha.” Jij dus in ieder geval niet meer…

#4. Wanneer hij je nieuwste kleding niet ziet

Gisteren heb jij de hele dag gewinkeld met je besties. Je bent flink geslaagd en je bent ontzettend trots op je nieuwe outfits. Natuurlijk doe je dit meteen aan om je laten zien aan je boyfriend. Wanneer je opstaat en een modeshow doet zegt hij: “Wat is er?”

Girls, wat hebben we hier nou aan…

#5. Hij snapt niet waarom we zo lang voor de kast staan

Wij meiden kunnen soms uren voor een overvolle kast staan en nog steeds niks hebben om aan te trekken. Je vriendje snapt dit niet en word supermoe van het wachten. Het is gewoon heel lastig om een goed outfit uit te zoeken, okee?

Lees ook: Microcheating is de term die je moet kennen

 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer