Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Deze complimentjes vinden jongens geweldig om te horen

FC Girls, 13 maart 2018

Deze complimentjes vinden jongens geweldig om te horen

rq342t

Admit it: je kan nooit genoeg complimentjes krijgen van een leuke boy. We vergeten bijna af en toe iets liefs terug te zeggen. Maar: guys houden ook van leuke complimentjes. Nu hebben we het alleen niet over complimentjes als “Ah, wat een leuke schoenen, waar heb je die vandaan?” Nee, jongens verdienen ook lieve opmerkingen. Deze complimentjes vinden jongens geweldig om te horen.

#1. Vertel hem dat hij er leuk uit ziet

Het lijkt soms wel alsof jongens elke dag dat ene shirt dragen. Daarom is het soms best speciaal wanneer hij iets anders aan heeft. Geef hem eens een complimentje wanneer hij een leuke outfit aan heeft. Je zal merken dat hij dit echt leuk vind (en niet zo vaak hetzelfde draagt).

#2. Vraag of hij veel heeft gesport de laatste tijd

Ook jongens vinden het heerlijk om complimentjes te krijgen over hun figuur. Sport je crush/boyfriend veel? Zeg eens dat hij er beter uit begint te zien en een stuk breder begint te worden. Wanneer boys eenmaal goed bezig zijn met sporten, kunnen ze vaak niets stoppen. Een postieve opmerking hierover geeft vaak wat extra motivatie.

#3. Zeg dat zijn haar er goed uitziet

Je kent het vast wel: je crush is naar de kapper geweest en het is eigenlijk veel te kort. Sommige jongens kunnen hier best onzeker van worden. Is het wel goed gelukt? Geef hem een complimentje over zijn haar. “Het ziet er echt goed uit, staat superleuk!”

#4. Zeg hem dat hij lekker ruikt

Ja, jongens dragen ook vaak parfum en ja: zij vinden het ook leuk om te horen dat ze lekker ruiken. Ze spuiten hun parfum niet voor niets op girls!

#5. Vertel hem dat je trots bent

Of je nu trots bent op een hoog cijfer dat hij haalde of gewoon trots bent met hem als vriendje: vertel het hem! Guys vinden dit ook heel leuk om te horen!

#6. Zeg dat je blij met hem bent

Het maakt niet uit of het je beste vriend/vriendin of lover is. Laat diegene eens weten dat jij blij bent met hem/haar als vriend/vriendin/boyfriend.

Lees ook: 6 herkenbare dingen als je een koukleum bent

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer