Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Deze app lost onze grootste modefrustratie op

FC Girls, 17 mei 2018

Deze app lost onze grootste modefrustratie op

fashion app

Dat ene leuke jurkje op het account van die it-girl? Of dat mooie tasje waar iedereen op Instagram mee rondloopt? Je ziet zó veel mooie items op het web, maar waar ze vandaan komen is een groot raadsel. Je wil die fashionable outfits zelf zó graag hebben, maar na eindeloos door het internet scrollen, heb je het nog steeds niet gevonden. Goed nieuws: dat is vanaf nu verleden tijd. De app Browzzin vindt voor jou in no time waar deze musthaves nu precies vandaan komen én waar je het kunt scoren. Superhandig!

Zo irritant wanneer de eigenaar van de post niet heeft getagd van welk merk het item is. Yep, heel erg vervelend, maar vanaf nu voorgoed verleden tijd dankzij de app Browzzin.

Hoe het werkt?
Je maakt een screenshot van de foto en voegt die toe in de app. In no time kom jij te weten waar je het item kan scoren, online of in een winkel bij jou in de buurt. Kan de app echt niet achterhalen waar het artikel vandaan komt? Dan toont hij een reeks soortgelijke items die je misschien ook leuk vindt.

Voel je jezelf fashion queen enough? Upload dan een foto van jezelf met je leuke outfit. Als iemand dan via jou een kledingstuk aanschaft, komt er bij jou geld in het laatje. De grootte van dat bedrag is afhankelijk van het merk en hoe vaak het item verkocht wordt. Je kan het zien als een soort reclame maken.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Lees ook: YAY: overknee boots zijn back

Beeld: IMax Tree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer