Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Deze 8 beauty-items mogen écht niet in je schooltas ontbreken

FC Girls, 21 oktober 2017

Deze 8 beauty-items mogen écht niet in je schooltas ontbreken

Schooltas

Natuurlijk is het superbelangrijk dat je al je schoolboeken in je tas hebt zitten, maar vergeet ook zeker niet om wat ruimte for some very important stuff in je schooltas vrij te laten! Wij girls willen er namelijk de hele dag flawless bij lopen en dat kan niet zonder een touch up halverwege de dag. De volgende acht beauty-items mogen daarom écht niet ontbreken in je schooltas als je er de hele dag fris en fruitig bij wilt lopen!

#1. Lippenbalsem

Nu de koudere dagen voor de deur staan, krijgen we helaas ook weer sneller droge lippen. Niks is dus handiger dan standaard een lippenbalsem in je schooltas te hebben zitten! Kies voor een transparante variant of een subtiel kleurtje and hydrate those lips!

#2. Body mist

Soms is het gewoon even fijn om te weten dat je niet gek ruikt, zeker na een fanatieke gymles. Deodorant is gelijk weer zo heftig en met parfum laat je je klasgenoten gelijk in een verstikkende walm met rozengeur achter. Body mist is in dit geval de ideale oplossing: gekke geurtjes verdwijnen en niemand heeft last van een overheersende geur!

#3. Handcrème

Net als je lippen zijn ook je handen erg kwetsbaar. Wordt het buiten iets kouder? Grote kans dat je dan ook droge handen krijgt. Doe een handcrème in je schooltas en gebruik de crème elke keer na een toiletbezoekje. Zo maak je er een goede gewoonte van om je handen te blijven verzorgen!

Borstel

#4. Een borstel

Je zult het altijd zien: op de fiets begon het keihard te stormen en nu kom je met een vogelnest op je hoofd het klaslokaal binnengelopen. Embarrassing!  Gelukkig bestaat hier ook een oplossing voor: een borstel in je tas. Een kleine borstel zoals de Tangle Teezer past makkelijk in je tas en zal voortaan je redder in nood zijn!

#5. Een flesje water

Ehm, is dit geen lijst met beauty-items? Ja! Wist je dat water drinken the most important thing ever is als je van binnen gezond wilt zijn en er van buiten gezond uit wilt zien? Vergeet dus vooral niet om een flesje water mee te nemen naar school, zodat je genoeg kunt drinken! Tip: koop een leuke bidon waar je water in kunt doen. Zo is het extra leuk om je fles water elke keer tevoorschijn te halen!

#6. Haarelastiekjes en haarspeldjes

Je zult altijd zien dat je ze nét nodig hebt als je er geen één bij de hand hebt: haarelastiekjes en haarspeldjes. Of je nou je haren uit je gezicht wilt hebben tijdens een toets of wanneer je een friend uit de brand helpt, het kan nooit kwaad om standaard een paar haarelastiekjes of haarspeldjes in je schooltas te hebben!

Mirror

#7. Een spiegeltje

Heb je net een lekkere lunch gegeten, maar staren anderen je nu aan alsof er allemaal eten tussen je tanden zit? Dan is een spiegel superhandig! Even snel checken en de schade beperken!

#8. Kauwgom of pepermuntjes

Heb je salami gegeten en ruik je een beetje uit je mond? Dan komt kauwgom of pepermunt altijd van pas! Zeker als je straks naast die knappe guy in de klas moet zitten. ;) Kauwgom to the rescue!

Ready for school!

Invisibobble Beauty Collection - Make-Up Your MindInvisibobble The Make Up Spot
€ 4,95
Tangle Teezer Compact Styler - Pug LoveTangle Teezer The Make Up Spot
€ 15,95
fashion of paisleyTweezerman ICI PARIS XL
€ 18,32
Nike bidon 475 mlNike wehkamp.nl
€ 18,00
W7 Lip Bomb RaspberryW7 LippenbalsemBoozyshop
€ 3,99
Victoria's Secret Winter Cranberry body mist 250 mlVictorias Secret Superwinkel.nl
€ 19,95 € 15,99

Dit herken je als je ver naar school moet fietsen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer