Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Deze 6 dingen herken je als je met je boyfriend gaat shoppen

FC Girls, 25 augustus 2017

Wij girls zijn natuurlijk crazy about shopping en als het kon, dan waren we elke dag in de winkelstraten te vinden met onze besties. Met je vriendinnen kun je urenlang kleding passen, bijkletsen en de laatste trends spotten, maar shoppen met je boyfriend daarentegen verloopt vaak helemaal anders dan je verwacht had. De volgende 6 dingen herken jij zeker als je wel eens met je lover gaat shoppen!

#1. Hij werkt je op de zenuwen
Je ziet aan zijn houding en zijn verveelde gezicht dat hij helemaal geen zin meer heeft om urenlang achter je aan de wandelen. Annoying! Dat werkt jou weer aardig op de zenuwen, waardoor je niet rustig meer kunt shoppen en zonder te passen dat leuke jurkje koopt…die dus te klein blijkt te zijn. Ugh!

#2. Hij loopt als een zombie achter je aan
Je hoeft niet bang te zijn dat je hem uit het oog verliest, want hij slentert de hele tijd als een zombie achter je aan zonder een enkele emotie te tonen. Wanneer jij je omdraait en hem vraagt of dat blauwe topje jou leuk zou staan, krijg je alleen maar een “ja” of “nee” te horen. Right… doe eens wat gezelliger!

#3. Als jij kleding gaat passen, ploft hij op een stoel neer
Hij lijkt bijna opgelucht te zijn als jij naar de paskamer loopt om wat amazing kledingstukken te gaan passen. Kan hij mooi op het dichtstbijzijnde stoeltje neerploffen! En jij kunt weer even rustig door de winkel lopen terwijl hij is afgeleid door zijn telefoon. Win-win!

#4. Hij heeft constant honger
Jullie zijn nog niet eens de eerste winkel uitgelopen wanneer hij al vraagt of er niet ergens een leuk eettentje in de buurt is waar jullie kunnen zitten. Hij heeft namelijk honger en wil nú meteen een pauze. No way, you’re just getting started!

#5. Hij snapt niks van alle trends
“Wat is dat voor gekke broek, die ga je toch niet serieus zelf dragen?” en “Zo lijk je net op mijn oma!” zijn zinnetjes die hij standaard een paar keer roept wanneer jij iets leuks van de kledingrekken pakt.

#6. Jij moet mee naar de mannenafdeling
Oké, fair enough. Hij loopt al de hele dag achter jou aan, dus jij vindt het geen probleem om even met hem mee te lopen naar de mannenafdeling. Zo kun je hem ook nog wat kledingadvies geven, want zelf heeft hij namelijk totaal geen idee welke kleuren bij elkaar passen.

Lees ook: 8 herkenbare dingen als je naar je opa en oma gaat

Beeld: Unsplash 

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer