Love

Deze 6 dates kun je doen als het mooi weer is

FC Girls, 16 juni 2017

Deze 6 dates kun je doen als het mooi weer is

Het is heerlijk weer en je wil wat leuks doen met je lover. Een strandwandeling, picknick en een drankje drinken op een terras heb je allemaal al gedaan. Wij hebben nog wat andere ideeën voor een leuke summer date voor je op een rijtje gezet!

date

#1. Markt

Heerlijk om met mooi weer een markt af te struinen en verse dingen te kopen. Bereid aan het eind van de dag een lekkere maaltijd met die heerlijke ingrediënten.

#2. Foodfestival

Eten, eten, eten. Wie is er nou niet gek op lekkere dingen? Op een foodfestival hangt er vaak een hele chille sfeer en staan er allemaal verschillende kraampjes met heerlijke hapjes. Bij sommige festivals kun je zelfs je eigen drinken meenemen (scheelt toch weer wat geld!). In steeds meer steden zijn de foodfestivals te zien.

#3. Kanoën

Lekker op het water dobberen als het zo warm is buiten. Veel grote meren hebben een kano verhuur en hier kun je voor niet al te duur een bootje huren. Ben je ook nog eens actief bezig!

#4. Kamperen

Hebben jullie vakantie of weekend, maak er dan een nachtje weg van! Ga met je kampeerspullen op stap en zet je tentje op een veilig, romantisch plekje aan een meer. Laat je boyfriend een kampvuurtje maken (als het mag in het gebied waar jullie zijn) en neem marshmallows mee. Smullen maar!

#5. Smoothie

Yum, een verse smoothie in de zomer kan soms zó lekker zijn. Ga samen met je date op zoek naar de beste smoothie en geniet er samen van!

#6. Movie time

Zijn jullie een beetje lui, maar wil je toch buiten zijn? Dé oplossing: maak een buitenbioscoop! Draai je televisie richting je tuin (zorg dat er geen zon op schijnt, anders kun je niks zien) en zet twee ligstoelen neer. Dat zijn wel echt #summergoals toch? Zonnen & Netflixen in één?!

Opzoek naar outfit inspiratie voor je date? Check dan onze styleguide!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer