Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Deze 5 boeken moet je lezen als je dol bent op mode

FC Girls, 14 februari 2018

Deze 5 boeken moet je lezen als je dol bent op mode

af
Er zijn onwijs veel boeken te vinden over fashion. Om ervoor te zorgen dat jij niet uren aan het speuren bent naar dat perfecte boek, hebben wij hier een top 5 van de beste fashionboeken speciaal voor jou.

#1 It van Alexa Chung
Wie kent haar niet. Alexa Chung is dé fashion it-girl. Haar boek staat vol met fashion ideeën, haar favoriete idolen en de grappigste uitspraken. Een must read!

#2 Grace A Memoir
We love Grace Coddington. Nadat Grace te zien was in de September Issue documentaire, zijn wij helemaal weg van haar. Ze is de creative director van Vogue en vertelt in haar boek hoe zij van model uitgroeide tot mode-icoon. Je kan dit boek echt niet wegleggen wanneer je er eenmaal aan bent begonnen.

#3 On Fleek de styleguide van Fashionchick
Eigenlijk heeft dit boek geen uitleg nodig. Dit boek moet je hebben gelezen. On Fleek staat bomvol met de gaafste looks van de leukste fashionbloggers.

#4 I Love Your Style van Amanda Brooks
Amanda is een bekende fashionblogger uit Engeland. Door middel van haar boek helpt Amanda je met het vinden van een eigen stijl. Hoe handig is dat!

#5 Altijd een Parisienne – waar je ook bent van Anne Berest
Oui oui, ma amie. We all love Paris, dé modehoofdstad. In dit boek staat alles over stijl, mode, cultuur en gekke Franse gewoontes. Dit boek is een musthave want zeg nou zelf wie wilt er nou geen Parisienne zijn?

Of je de boeken nou koopt omdat ze zo leuk staan in je boekenkast of dat je de boeken koopt omdat je een boekenworm bent. Deze 5 boeken kan je niet missen.

Lees ook: 6 tips voor presentatieangst 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer