Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Deze 10 tips voor sale-shoppen moet je weten

FC Girls, 09 januari 2018

Deze 10 tips voor sale-shoppen moet je weten

d

De sales zijn weer volop bezig! Wij kunnen niet wachten om de stad in te duiken en de leukste items te scoren. Jij vast ook niet! Maar lees voor je dat doet eerst deze tien tips om je helemaal voor te bereiden op de leuke sales!

#1. Maak een lijstje van alle items die je wilt hebben.
Oké, waarschijnlijk wordt dit een lijstje waar jij je niet lang aan zal houden, maar toch kan het dienen als een richtlijn voor wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Of voor als je met een heel beperkt budget zit. Een lijstje kan je helpen om echt het allerbelangrijkste te scoren in de sale.

#2. Ruim je kast op.
Geef het maar toe: je hebt vast geen idee meer wat je allemaal in je kledingkast hebt hangen. Dus hoe kan je dan nieuwe dingen kopen? Hou dus eerst een grote schoonmaaksessie. Zo heb je een overzicht van wat je hebt en nog wilt. Daarna kun je je helemaal laten gaan tijdens het shoppen. Enjoy!

#3. Ga eerst alle webshops af.
Wil je een idee krijgen van welke kledingstukken er op het moment allemaal zijn? Breng dan je favoriete webshops een bezoekje om ideeën op te doen. Zo heb je een beter overzicht in je hoofd van wat je wilt.

#4. Stel een maximum shopbudget vast.
Ga echt nooit shoppen met het idee ‘ik zie wel wat ik uitgeef’. Niet als je nog geen vast inkomen hebt en je spaarcentjes dus nog niet kan missen. Stel dus een maximumbudget vast en geef ook geen cent meer uit. Weet je nu al dat je je daar niet aan zal kunnen houden? Neem dan niet meer dan dat bedrag mee.

#5. Trek comfortabele kleren aan.
Je zal de hele dag je kleren aan en uit moeten trekken. Kies daarom de meest gemakkelijke outfit die je hebt om in te gaan shoppen. Zo kan je je telkens snel omkleden en verlies je niet veel tijd met passen.

#6. Kies de juiste stad uit.
Elke stad heeft zijn beste plekjes. En dat geldt ook voor winkels. Kies daarom een stad uit met je favo winkels. Zo maak je het meeste kans om leuke dingen te vinden.

#7.  Denk na over welke winkels je zeker wilt bezoeken.
De kans is groot dat je geen tijd zal hebben om elke winkel te bezoeken. Denk daarom op voorhand na over welke winkels je het eerst wilt zien en begin daar dan ook mee. Als je tijd over hebt, kun je nog steeds de rest van je lijstje met winkels afwerken.

#8. Kies de juiste dag uit.
De meeste mensen hebben alleen in het weekend tijd om te shoppen. Het zal dan ook het drukst zijn in het weekend. Vermijd dus zaterdag en zondag wanneer je de kans daarvoor hebt, bijvoorbeeld tijdens vakanties.

#9. Koop niet alles wat je ziet.
Waarschijnlijk zal je heel wat dingen mooi vinden, maar dat wil niet zeggen dat je alles moet kopen wat je ziet. Maak slimme keuzes, zodat je met de leukste items naar huis gaat.

#10. Overweeg om elk je eigen weg te gaan.
Als er iets is dat wij hebben geleerd, is het wel dat de sale met je besties eigenlijk helemaal niet zo leuk is als het klinkt. Don’t get us wrong: wij gaan graag winkelen met onze vriendinnen, maar niet tijdens de koopjesperiode. Je hebt soms al te weinig tijd als je enkel voor jezelf moet kijken, laat staan dat jullie allebei treuzelen. En soms wil je ook niet dezelfde winkel binnengaan. Spreek dus af om elk je eigen weg te gaan als je merkt dat het niet opschiet. Een gezellig dagje shoppen op jullie gemak kunnen jullie wel weer een andere keer doen. We’re at war, ladies!

En heb je nou geen zin om naar de winkels te gaan om te winkelen? Dan kun je nog altijd shoppen op Fashionchick ;)

Wow: zoveel kledingstukken koop je gemiddeld per jaar.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Jurken

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer