Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

De reden waarom boys eerder verliefd worden dan girls

FC Girls, 25 december 2017

De reden waarom boys eerder verliefd worden dan girls

love

Wij girls kunnen soms nogal kieskeurig zijn als het om jongens gaat. We stellen veel eisen aan Mr. Perfect en vallen daarom niet gelijk op de eerste de beste guy die we tegenkomen. Jongens daarentegen worden veel sneller verliefd, maar waarom eigenlijk? We’ve got the answer!

We denken vaak dat jongens zo veel mogelijk meisjes versieren om alleen maar stoer te doen, maar little did we know dat jongens gewoon veel eerder verliefd worden dan meiden! Psycholoog Neil Lamont uit Londen zegt dat hij wel weet waarom boys zo snel verliefd worden: “Voor vrouwen is een betekenisvolle relatie net zo belangrijk als voor mannen. Hun leven is voldaan als ze een fijne relatie hebben.”

“Bovendien hebben mannen altijd geleerd om dominant te zijn”, zegt Neil. “Dat kan ermee te maken hebben dat ze het gevoel hebben om de leiding te nemen en assertief te zijn. En dat kan weer een reden zijn om eerder verliefdheid toe te laten en uit te spreken.”

Psycholoog Marissa Harrison denkt dat vrouwen voorzichtiger zijn dan mannen, waardoor mannen eerder verliefd worden. Volgens haar zijn vrouwen vanuit evolutionaire redenen banger om zich te binden aan the wrong guy. Daarom stellen ze verliefdheid gewoon zo lang mogelijk uit. En jongens? Die denken gewoon niet op die manier! Weten we dat ook weer ;)

Zo gaan jongens met een break-up om!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer