Magazine

De nieuwe Fashionchick Girls is uit!

FC Girls, 11 oktober 2017

De nieuwe Fashionchick Girls is uit!

fcgirls6

New month, new magazine! De nieuwste Fashionchick Girls staat helemaal in het teken van budget. Want laten we eerlijk zijn: we love to shop, snack en party, maar we hebben niet allemaal een bankrekening die dit toe laat.

Deze maand vind je trouwens niet één, maar twee nieuwe Fashionchick Girls nummers in de winkel! Want we hebben namelijk speciaal voor jullie een extra fashion/influencer special! Wanna know more? Klik hier.

Gelukkig bestaat er genoeg budgetproof kleding, zo ook de kledinglijn van onze covergirl Zendaya waarover je meer kunt lezen in de coverstory. Wist je trouwens dat Zendaya op haar zestiende eiste dat ze producer werd van een show waarin ze speelde en dat dit haar nog lukte ook? Yes girl! #boss.

Youtuber Jiami geeft je een kijkje in haar kast en geeft je meteen wat tips om te shoppen on a budget. Ook vertelt ze hoe je wat geld kan verdienen met je kleding. Heb je bijvoorbeeld een item langer dan drie maanden niet gedragen? Verkoop het dan! Weten wat voor tips Jiami nog meer heeft? You know what to do!

Ook lees je in de repo alles over minimalisme, want je hebt echt niet veel spullen nodig om veel plezier te hebben. Pro’s komen aan het woord en vertellen jou hét geheim voor een happy life.

Het is onmogelijk om een complete fashionable outfit te scoren voor minder dan 30 euro, toch? Of niet…Fashionchick Girls’ Emma ging de challenge aan en probeerde drie looks onder de 30 euro te fixen! Als dit lukt, heb jij nooit meer een excuus om níet te shoppen! Low budget, low problemo!

Oeh, ken jij Rijk Hofman (yep, broer van Tim) al? Deze blonde boy is niet alleen heel knap, hij is ook supergrappig! Wil je weten waarom? Check dan zijn interview in het magazine!

Dus hup hup, trek een sprintje naar je brievenbus, de winkel of bestel de FCG hier online zodat jij helemaal up to date bent van het laatste mode en beauty nieuws! 

 fc

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer