Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

De nieuwe Fashionchick Girls is om te smullen!

FC Girls, 08 november 2017

De nieuwe Fashionchick Girls is om te smullen!

lily

Hey you! De nieuwe Fashionchick Girls is uit en het is een foodie edition! Met rommelende magen en hongerige ogen werkten wij op de redactie aan dit issue en hij is om te smullen. Fashion, beauty en food; what more can a girl ask for?

Fashionchick Girls’ Anna neemt ons mee naar The Big Apple: New York! Ze test daar voor ons de meest crazy foodtrends. Van rainbowbagels tot een gekke, maar gouden combi: gefrituurde kip in een ijshoorntje (whut!) Lees meer over de funky foodtrends in het blad.

Van cakeboss tot tostiqueen...Deze girls maakten van hun hobby hun werk en zijn de hele dag bezig met eten, eten en nog eens eten! For the love of food; mogen wij ook zo’n baan?!

Sweet cravings? Maak dan een appelkaneel- of choco-marshmallow crumble! Recepten vind je op pagina 78. Naast alle beestachtig lekkere foodverhalen die je in ons magazine vindt, kun je ook je inner-animal loslaten met onze favo fake fur producten uit het Fake it till you make it dossier.

En over lekkere hapjes gesproken: Lees over de guilty pleasures van Holland's Next Top Model deelnemer Milan Carvalho in de nieuwste Guytalk. 

Hungry for more? Scoor de nieuwe Fashionchick Girls nu in de winkel of via deze link en enjoy! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer