Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

De leukste uitjes voor in je zomervakantie

FC Girls, 06 juli 2018

Tijd voor totale ontspanning en doen waar je zin in hebt. Even niks moeten is lekker maar soms ook heel boring. Maar nu niet meer, listen up! Wil je lekker de deur uit en wat leuks doen, maar je weet niet wat? Fashionchick Girls to the rescue, want we hebben een paar toffe uitjes onder elkaar gezet. 


#1. Vintage shoppen

Winkelen is onze dagelijkse bezigheid, yep we kunnen het wel een verslaving noemen. Vintage shoppen is ook een leuke manier om je dag te vullen. Kringloopwinkels, tweedehandskleding en andere fashionitems voor topprijzen. Yay, cheap en recycling! 


#2. Waterskiën of wakeboarden

Op een échte zomerdag is dit heerlijk. Je girls, water, actie en genieten van de zon. Het is even oefenen maar hebben jullie een topdag.  


#3. Openlucht bioscoop

Waarom binnen zitten als je ook buiten een film kan bekijken? Awesome op een zomeravond met je friends. In Rotterdam en Amsterdam wordt dit regelmatig georganiseerd.  


#4. Jumpinghal

Met je girlsquad naar een plek vol met trampolines… hoe vet?! Dit kan buiten maar op een minder mooie dag kan je dit ook binnen doen in een jumpinghal. 


#5. Workshop

Ga een middag een gave workshop volgen. Cupcakes bakken, leren hoe je mooi je make-up kan doen, maak je eigen kunstwerk en nog veel meer. Zo ontdek je wat nieuws en leer je misschien ook wel nieuwe mensen kennen. 


Genoeg uitjes waarmee je je kan vermaken this summer!


Lees ook: Odette: “Zo maak ik gemakkelijk choco-coco balletjes”


Beeld: Unsplash 


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer