Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

De Fashionchick Shopping Days komen eraan!

FC Girls, 28 oktober 2017

De Fashionchick Shopping Days komen eraan!

Shopaholics opgelet: dit hét moment om een gaatje in je agenda vrij te houden, want het shopfeest van het jaar komt er weer aan. Over welk shoppingfeest we het hebben? De Fashionchick Shopping Days of course! Je kunt deze dagen niet alleen shoppen met flink wat korting, maar je kan ook nog eens lekker in bed blijven liggen terwijl je shopt. Is this heaven?

Shopping days

En het mooiste van dit spektakel? Iedereen is uitgenodigd! Op 28 oktober om 00:00 uur ’s nachts begint het festijn en vervolgens kan iedereen 48 uur lang shoppen tot en met 29 oktober om 23:59 uur. En of course krijgen we allemaal 20% korting bij de 13 favo webshops van Fashionchick. Woohoo, we love sale!

Het blijft nog even geheim om welke webshops het precies gaat, maar Fashionchick kan al wel verklappen dat je álles in deze webshops kunt vinden wat je modehartje begeert. Van schoenen en tassen tot winterjassen en de allerleukste accessoires: je shopt het allemaal met flinke korting!

So don’t forget to save the date en hou de social media kanalen van Fashionchick goed in de gaten voor alle ins en outs rondom het event. We can’t wait!

Fashionchick Girls zoekt: online stagiaires!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer