Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Curvy Supermodel is dé nieuwe modellenwedstrijd op tv

FC Girls, 09 oktober 2017

Curvy Supermodel is dé nieuwe modellenwedstrijd op tv

curvy

Curvy modellen worden steeds vaker gespot in de modewereld en daar speelt RTL 5 mooi op in. In het voorjaar van 2018 komen ze namelijk met ‘Curvy Supermodel’, waarin er een zoektocht wordt gestart naar een internationaal model met rondingen. Awesome!

Topmodel Danielle van Grondelle zal een van de juryleden zijn in het nieuwe tv-programma. Zij was het eerste curvy model op de catwalk tijdens de New York Fashion Week en is al jaren succesvol in de modewereld. Danielle weet dus als geen ander waar ze als jurylid op moet gaan letten! “Ik vind het super dat we dit programma gaan maken. Er is steeds meer ruimte voor diversiteit in de industrie en ik ben vanzelfsprekend een groot voorstander,” zegt Danielle. “Ik kijk uit naar de komende maanden en mijn nieuwe rol als jurylid.”

Er komt gelukkig steeds meer diversiteit in de modewereld and we love it! Er zijn zelfs al een aantal grote modemerken die size zero modellen van de catwalk weren. Hoe awesome is het dat we steeds meer verschillende modellen met andere lichaamsvormen zien en dat het niet meer de standaard is dat modellen superdun moeten zijn?

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Het programma Curvy Supermodel komt in het voorjaar van 2018 op tv en girls die mee willen doen kunnen zich nu al aanmelden!

Deze acht dingen herken je sowieso als je een make-up dummie bent!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer