Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Cool! Instagram lanceert IGTV

FC Girls, 22 juni 2018

Naast de normale posts op je tijdlijn en de Story kan je nu ook tv-kijken op Instagram, huh really? Yes, IGTV is dé gloednieuwe Instagram-app naast het normale platform.


Het zijn verticale video’s waar je van alles in kan delen. Je kunt hier video’s tot maximaal een uur lang bekijken en uploaden, wow! Als je de app zelf niet wil downloaden kan je op Instagram wel de tv-kanalen van anderen zien.


Anna Nooshin mocht het nieuws aan heel Nederland bekend maken. Dit deed de influencer via haar eigen Instagram. Ze vertelde hoe leuk ze het vond en gaat vanaf nu elke dag een video uploaden. Check Anna’s video’s bij de kapper, haar trips naar het buitenland en de outfits die ze droeg in juni. We kunnen dus nog veel meer verwachten.


Meerdere influencers en celebs zijn begonnen met IGTV. Topmodel Romee Strijd heeft haar introductievideo al geplaatst. Ook Shakira, Nanne Meijer en Jessie J zijn begonnen met IGTV. Er wordt gezegd dat deze nieuwe app de strijd aangaat met Youtube. De vloggers gaan nu misschien wel vloggen via de verticale video’s op Instagram…

Wil je een eigen tv-kanaal? Download dan ook IGTV!

Lees ook: dit wist je nog niet over Instagram

Beeld: UnsplashHoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer