Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Camila Cabello gedwongen om uit Fifth Harmony te stappen

FC Girls, 15 januari 2018

Camila Cabello gedwongen om uit Fifth Harmony te stappen

d

Toen zangeres Camila Cabello de groep Fifth Harmony verliet, was er nogal wat drama achter de schermen. De groep zou haar heb gedwongen om een keuze te maken tussen haar solocarrière en Fifth Harmony.

Camila vertelt in een interview met New York Times dat haar solo single met Shawn Mendes, ‘I Know What You Did Last Summer’ het begin van het einde was. Het zorgde voor veel spanning in de groep. Toen Camila haar hulp aanbood voor het schrijven van de nieuwe nummers van Fifth Harmony, werd ze afgewezen. Wat?! Toen ze vervolgens vertelde dat ze nog steeds in de groep wilde blijven, terwijl ze aan een solo album werkte sloten de groepsleden haar uit. Ze vertelt: “Ik was gewoonweg nieuwsgierig, ik zag al die mensen om mij heen muziek maken en ze zagen er zo vrij uit. Ik wilde dat ook, maar het werkte gewoon niet. Het werd duidelijk dat het niet mogelijk was om solo stuff en Fifth Harmony te combineren.” Camila maakte haar keuze om solo te gaan en blijft erbij dat dit de goede keuze is. De zangeres gaat verder met: “Wanneer iemand zijn individualiteit wil ontdekken, is het niet juist dat mensen zeggen dat je dat niet mag doen.” 

New Camila, new album
Camila verliet Fifth Harmony in 2016. Gelukkig staat ze op dit moment vol in de hitlijsten en heeft ze net een nieuw album gelanceerd! Nu te luisteren op Spotify. Woohoo! 

Nog meer leuk nieuws, want Camila is onze covergirl van de maand. Check haar verhaal op blz 7. van de nieuwste Fashionchick Girls! 

Dit zijn 6 tips om je zenuwen in bedwang te houden voor de first date.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer