Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Boob talk; waarom de sportbh jouw best friend is

FC Girls, 12 november 2017

Boob talk; waarom de sportbh jouw best friend is

rbOf ze nou groot of klein zijn, als girl heb je ze: boobs. Sommige van ons zijn er trots op en anderen vinden ze alleen maar in de weg zitten. Maar één ding is zeker; ze verdienen je aandacht!

Bijvoorbeeld tijdens het sporten! Voor de meiden met pretty petite borsten is het dragen van een sportbh niet perse nodig. Het is namelijk een fabel dat je borsten slap worden of gaan hangen als je geen goede bh draagt tijdens het sporten. Zoals je misschien nog weet van je biologielessen is dat borsten bestaan uit bindweefsel, vet, vocht en melkklieren (klinkt niet echt sexy he?) en er zitten dus helemaal geen spieren in je borsten. Of je borsten wel of niet gaan hangen wordt bepaald door je genen en helaas…de zwaartekracht. Vroeg of laat zakken onze girlfriends gewoon wat naar beneden en daar kunnen we helemaal niks aan doen.

Maar de girls met een grote borstpartij weten waarschijnlijk zelf wel dat sporten niet altijd een pretje is! Je borsten schieten voor je gevoel alle kanten op en to be honest; dat is ook wel waar. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je borsten wel tot 10(!) centimeter heen en weer kunnen bewegen tijdens het sporten. Wow. Dat moet wel pijn doen! Naast de pijn is sporten zonder sportbh voor meiden met big boobs ook slecht voor hun houding omdat je hierdoor meer gebogen gaat lopen en je schouders laat hangen. En juist tijdens het sporten is een goede houding belangrijk. Het dragen van een sportbh is dan ook voor meiden met big boobs zeker aan te raden!

Hieronder nog wat redenen waarom je eigenlijk sowieso een sport bra wil dragen:

#1. Sweaty betty
Sportbh's zijn gemaakt van een speciale stof die je zweet absorbeert en je huid laat ademen. Dit voorkomt vieze geurtjes en kletsnatte zweetboobs.

#2. Comfy girl
Een sportbh zit lekker (het liefst draag je ‘m elke dag). En wanneer je een sportbh draagt zitten je borsten niet in de weg, je kunt op je rug liggen zonder dat de sluiting in je rug prikt en de bandjes snijden niet in je schouders. #comfygoals.  

#3. Peek-a-boob
Je hoeft niet bang te zijn dat je borst ineens een guest appearence maakt als je voorover bukt. Je girls zitten lekker strak en veilig tegen je lichaam aan. Die gaan geen kant op.

#4. Matchy matchy
Bijna elke toffe sportlegging heeft tegenwoordig een matching sportbh. En eerlijk? Een toffe gymoutfit is 50% van je motivatie om naar de gym te gaan toch?

Shop hier onze faves!

Hunkemoller HKMX Hunkemoller bh zonder beugelHunkemöller wehkamp.nl
€ 19,99
Nike sportbh Pro IndyNike wehkamp.nl
€ 40,00 € 24,95
Mango Sport sportbhMango wehkamp.nl
€ 19,99 € 9,99
Hunkemoller HKMX sportbh Level 1Hunkemöller wehkamp.nl
€ 29,99 € 18,00
MKBM sportbhMkbm wehkamp.nl
€ 34,95 € 17,95
Mango Sport sportbhMango wehkamp.nl
€ 19,99 € 9,99

Deze 11 dingen doe jij waarschijnlijk ook bij je lover! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer