Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Bingewatchen doe je het best met je huisdier

FC Girls, 14 april 2018

Bingewatchen doe je het best met je huisdier

aaaaa

Een blokje om of lekker knuffelen op de bank. Jij bent vast al megafan van een potje Netflixen je huisdier, maar nu is het bewijs hier. Netflix heeft namelijk onderzoek gedaan waaruit blijkt dat je trouwe viervoeter je beste bingepartner is.

Volgens het onderzoek vindt 58 procent van de ondervraagden hun huisdier de beste partner tijdens het tv-kijken. Eigenlijk best logisch. Want zeg nou zelf, met een vriend of vriendin Netflixen is toch eigenlijk supervermoeiend? Je moet altijd uren discussiëren over wat jullie gaan kijken. Of je loopt het risico op het horen van een spoiler. Hell no! Een huisdier is je perfecte Netflixbuddy, omdat hij/zij niet door de serie of film heen praat en bonus: je kan je huisdier aaien. Wat wil een mens nog meer?

Mensen met een hond kijken volgens het onderzoek het liefst dramaseries zoals: Narcos en The Crown. Katteneigenaren worden gelukkiger van een goede sci-fi serie en zijn dus dol op: Black Mirror en Star Trek Discovery. Welke serie kijk jij het liefst met je huisdier?

Lees ook: 5 redenen waarom katten leuker zijn dan boys 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer