Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Bewezen: voor eeuwig verliefd zijn is écht mogelijk

FC Girls, 15 januari 2018

Bewezen: voor eeuwig verliefd zijn is écht mogelijk

hartjes

Ha! Goed nieuws voor iedereen die altijd te horen krijgt dat liefde niet voor altijd is: het kan dus wel! Hersenonderzoekers hebben namelijk aangetoond dat de liefde bij sommige mensen nooit over gaat en dat vinden wij geweldig om te horen! Who’s with us?

Als je net een relatie hebt is, alles leuk en exciting. Maar waarom zegt iedereen om je heen dan steeds dat dit niet voor altijd zal duren? De liefde zal steeds minder worden en uiteindelijk wordt het de normaalste zaak van de wereld dat jullie samen zijn. Ehm, bedankt voor de positiviteit… niet dus!

Natuurlijk verandert jullie relatie door de jaren heen. Je verliefdheid maakt plaats voor ‘houden van’ en je gaat hem steeds meer vertrouwen. Maar nu komt het goede nieuws, want sommige stelletjes blijven voor eeuwig op die roze wolk zitten. Yes!

Hersenonderzoekers van de Stony Brook University New York vergeleken hersenscans  van mensen die net verliefd waren met de scans van mensen die al tien tot dertig jaar samen waren. En wat bleek? De onderzoekers ontdekten dat sommige mensen in hun brein zelfs na een jarenlange relatie nog reacties vertonen die worden geassocieerd met verliefdheid. Aww!

Vooral het gebied in de hersenen dat de dopamine in je lichaam regelt, een stof waar je gelukkig en happy van wordt, werd heel erg actief toen de verliefde stelletjes hun lover zagen. Ahh, echte liefde bestaat dus toch!

Dit sterrenbeeld is het meest trouw in een relatie!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer