Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Bekijk de magische nieuwe trailer The little mermaid

FC Girls, 20 mei 2018

Bekijk de magische nieuwe trailer The little mermaid

onderwater zee

Op de bank met een bak popcorn en je favoriete Disney-film op. We kennen ze allemaal wel. Mulan, Aladin of The Nutcracker. Je hebt er vast een van gezien, maar naast deze films staat er nog een magische live-actionremake op ons te wachten. The Little Mermaid is namelijk binnenkort te zien op het witte doek. En aan de trailer te zien, is die magischer en spannender dan ooit.

Een jonge reporter, Cam Harrison en zijn nichtje Elle ontdekken een mooi en betoverend wezen waarvan ze geloven dat zij echt De Kleine Zeemeermin is. Het meisje heet Elizabeth, en is gevangengenomen door de slechte circusbaas Locke die haar ziel in zijn macht heeft. Klinkt betoverend spannend toch?

In tegenstelling tot de andere remakes is de live-actionversie van The Little Mermaid niet gebaseerd op de klassieke Disneyfilm, maar wel op het gelijknamige sprookje uit 1837 van Hans Christian Andersen. We moeten nog wel even geduld hebben, want de film komt pas op 18 augustus 2018 uit in de Verenigde Staten. Vanaf wanneer hij bij ons te zien zal zijn, is nog niet bekend. De trailer belooft alvast veel goeds! Aftellen maar.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Lees ook: 7x hotste beauty apps om te downloaden

Beeld: Unsplash 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer