Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Bas Keizer: ‘’Opeens stond ik op de set’’

FC Girls, 27 mei 2018

Bas Keizer: ‘’Opeens stond ik op de set’’

bas

Yes girls, er is een nieuw talent in town. Bas Keizer (19) speelt de sterren van de hemel in de films Vechtmeisje en Cobain. Hij had nooit gedacht dat hij acteur zou worden. Dit keer in Guy Talk vertelt hij over zijn eerste casting, zijn dromen en waar je ‘m nou echt wakker voor mag maken.

Hoe kwam je in de film Cobain terecht?

“Ik stond met een paar klasgenoten op het schoolplein, toen de casting director naar ons toe kwam lopen. Ze zochten nog een paar jongens voor een film. Ik dacht: náááh, niks voor mij. Toen ik van een vriend hoorde dat de casting vet was, ben ik toch gegaan. En dat klopte: het was superleuk. Een week later werd ik gebeld met het nieuws dat ik de rol had.”

Was je niet enorm zenuwachtig?

“Er deden vijfhonderd jongens auditie voor de rol, maar ik stond niet zo stil bij de concurrentie. Het ging allemaal heel snel. Toen ik de rol kreeg, wist ik niet wat ik me erbij moest voorstellen. Ik was best zenuwachtig voor bepaalde scènes. Ik moest bijvoorbeeld heel heftig schreeuwen en een intieme scène spelen. Best spannend.”

Meer weten over Bas? Lees dan het hele interview in de nieuwste Fashionchick Girls. Die je nu in de schappen scoort of hier bestelt.

Lees ook: Zo kun je zien of je zonnebrand nog goed is                                              

Beeld: Frank van den Eeden

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer