Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

Audrie (17): “Ik schaam me voor mijn vriendje"

FC Girls, 03 maart 2018

Audrie (17): “Ik schaam me voor mijn vriendje"

kk

Bioscoopdates, bloemen op Valentijnsdag en altijd complimenten krijgen; een vriendje hebben is heerlijk! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat je samen over van alles en nog wat kunt praten. Toen ik Tommy leerde kennen, vond ik dus ook echt alles leuk aan hem. Maar dat is nu wel anders...”

Drop-out
“Ik was veertien toen ik Tommy leerde kennen, hij was toen zeventien. Terwijl ik nog op school zat, ging Tommy al studeren, dat vond ik wel stoer. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is hij gestopt met zijn opleiding. Hij woont nog bij zijn ouders en omdat zij de rekeningen betalen, heeft hij niet per se geld nodig. Daarom werkt hij maar vijftien uur per week in een magazijn van een groothandel. Dat terwijl ik ondertussen op mijn studie allemaal nieuwe dingen leer en nieuwe mensen ontmoet. Ik vind het jammer dat Tommy zo weinig bezig is met de toekomst. Hij gaat heel veel naar de sportschool en hangt soms op straat met zijn vrienden. Hij doet ook geen moeite om een betere baan te vinden. Ik probeer vaak met hem te praten over een opleiding, maar dan zegt hij dat school niks voor hem is en dat hij het niet nodig heeft. Zijn motto is: ‘Het komt wel goed’.”

Mijn Tommy
“Nog steeds is Tommy superlief voor me. We zien elkaar vaak en we kunnen zó goed met elkaar praten. Ik weet dat hij gek is op me en hij is echt mijn beste vriend. Maar als we een familiedag of andere activiteit hebben, voel ik me altijd een beetje opgelaten. Mijn familie vindt een opleiding heel belangrijk en als Tommy dan vertelt dat hij dat allemaal niet zo nodig vindt, zie ik hun gezichten betrekken. Ik weet dat mijn ouders hem niet leuk vinden en mijn vriendinnen zeggen ook steeds dat ik ‘echt beter kan krijgen’. Daar word ik weer verdrietig van, want zij kennen Tommy niet zoals ik hem ken.”

Gênant
“Ik vind het eigenlijk niet eens zo erg dat Tommy geen opleiding volgt, maar ik wil niet dat mensen hem zien als zo’n stereotiepe spierbundel zonder hersenen. En dat is wel wat ze denken als ze hem zien lopen met zijn sportschoolbuddy’s. Door zijn uiterlijk en de dingen die vrienden en familie zeggen, schaam ik me de laatste tijd voor hem. Het is zo stom dat het me zo veel boeit wat anderen vinden, maar hierdoor twijfel ik wel aan onze relatie. Jongens om me heen die wel weten wat ze later willen worden en hun best doen voor school, vind ik steeds interessanter worden. Een man die ambitie heeft en werkt aan zijn toekomst? Dat vind ik sexy! Ja, ik vind Tommy nog steeds heel lief, grappig en knap, maar als ik aan de toekomst denk, zie ik niet voor me dat we nog samen zijn. Maar moet ik nu na drie jaar dan tegen hem zeggen dat ik geen relatie meer met hem wil omdat hij niet aan zijn toekomst werkt? Een leven zonder Tommy kan ik me niet voorstellen, maar het lijkt me zo fijn om een vriend te hebben op wie ik echt trots op kan zijn.”

Dit verhaal was te lezen in Fashionchick Girls 2. Elke maand delen we een geheim van een lezeres dus check de nieuwste Fashionchick Girls voor een nieuwe confession!

Lees ook: "Ik vind mijn vriendinnen niet meer leuk".

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer