Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Ariana Grande sprak dagen niet na aanslag concert

FC Girls, 12 juli 2018

Op 22 mei in 2017 kregen we het verschrikkelijke nieuws dat er een aanslag was gepleegd tijdens het concert van Ariana Grande. In de hal van de Manchester Arena en het Victoria station werd een explosief tot ontploffing gebracht. Hierdoor zijn 22 mensen overleden en 120 gewond geraakt. Ariana was zo in shock dat ze na afloop bijna twee dagen niet heeft gepraat. 


Dat vertelt de moeder van de zangeres in een interview met het tijdschrift ELLE. Twee dagen na de aanslag klopte Ariana op haar moeders kamerdeur. Ze vertelde dat ze had nagedacht over haar toekomst. Stoppen met zingen wilde ze niet, maar ze wilde niet meer zingen totdat ze terug was geweest in Manchester. Ook vertelt Ariana in een interview dat de gebeurtenis haar leven heeft veranderd. Ze vond het doodeng om weer op het podium te stappen.


“Maar dan zie je die kinderen met spandoeken waarop 'Haat zal nooit winnen' staat. Hoe kan ik dan twijfelen? Ik moet er voor hen zijn. Al die jongeren die het stadion vulden, dat was het meest inspirerende dat mij ooit is overkomen.” , 'vertelt Ariana in het artikel.'


Lees ook: Dit kan je beter niet doen op je first date


Beeld: Gettyimages 


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer