Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Ariana Grande reageert op haar verloving

FC Girls, 13 juni 2018

Ariana Grande reageert op haar verloving

ariana en pete

De breuk met Mac Miller is nog vers, maar Ariana Grande is moving on met nieuw liefje Pete Davidson. De 24-jarige zangeres deelt haar nieuwe boyfriend maar al te graag op Instagram. De relatie is dus nog pril, maar na een paar weken kwamen de geruchten dat de twee verloofd zouden zijn, say what?! Pete Davidson had namelijk een dure ring voor haar gekocht. Velen gingen er vanuit dat het verlovingsring was… oeh!

Er is sindsdien veel over geschreven en gesproken, maar nog niks was zeker. Tot nu! Ariana's laatste Twitterberichten lijken de verloving te bevestigen. Een fan zei: ''hij moet weten dat hij dan ook met ons trouwt''. Ariana reageerde lachend en zei "hij is geïnformeerd". Ook heeft Ariana naar friend Camila Cabello getweet: "we moeten praten". Dit was nadat een video verscheen waarin ze Camila haar 'wife' noemde. Hilarisch! Dit is wel een sneaky hint.

De reacties op haar fans zijn grappig en lief, maar ze laat nog niets definitiefs weten. Het mooie koppel zorgt ervoor dat het nog een mysterie voor ons blijft. Wat denken jullie? Wordt het voortaan Ariana Davidson?

Lees ook: Ariana en Mac maken hun break-up officieel

Beeld: Getty Images

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer