Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Ariana Grande krijgt lieve Birthday wishes

FC Girls, 27 juni 2018

Ariana Grande is gisteren 25 jaar geworden. De zangeres werd overspoeld met lieve felicitaties van haar fans, vrienden en familie, check it out!

Haar grote broer Frenkie Grande postte een superschattige video uit hun jeugd op Instagram. Ze deden een dansje en de kleine Ariana had zo te zien toen al moves.


Natuurlijk heeft haar verloofde Pete Davidson ook op social media gedeeld dat zijn geliefde jarig was. Hij plaatste twee foto's: “Fijne verjaardag voor de meest kostbare engel op aarde. Je bent mijn favoriete persoon die er is. Ik hou heel veel van je”, had hij onder de post gezet. Omg, so cute! Hij plaatsten onder de tweede foto: “Nog één voor de koningin. Geen woorden voor hoe kostbaar ze is.”

Nicki Minaj plaatste in haar Instagram Story een foto van Ariana met erbij: “Fijne verjaardag voor dit buitengewone talent. Mooi aan de buiten- en binnenkant. @arianagrande”


Ze is niet alleen een zangeres, maar Ariana is vooral bekend geworden door haar acteerkunsten. Ze speelde Cat in de tv-serie Victorious. Matt Bennett was één van haar tegenspelers en ze zijn goed bevriend geraakt. Matt schreef een funny tweet voor haar, waarin hij Ariana feliciteerde.


Hopelijk heeft Ariana een toffe verjaardag gehad! En check hieronder nog even de lieve birthday wishes.


Lees ook: Ariana grande reageert op haar verloving

Beeld: GettyImages

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer