Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Alles over derde seizoen van 13 Reasons Why!

FC Girls, 25 mei 2018

Alles over derde seizoen van 13 Reasons Why!

13 reasons

Zit jij ook te wachten op nog meer nieuws rondom Hannah en Clay? Misschien zit je momenteel nog middenin het tweede seizoen van 13 Reasons Why of heb je jezelf er allang doorheen gebinged. Hoe dan ook, wij hebben goed nieuws! Want heel veel dingen wijzen erop dat er nog een vervolg van de serie komt, yay! Dit is wat je moet weten over het derde seizoen van deze serie.

#1. Liberty High School

Het is nog niet officieel bekendgemaakt maar verschillende bronnen zeggen dat er contact is opgenomen met de school waar de serie wordt opgenomen. Er zou ook al toestemming gegeven zijn om daar een nieuw seizoen te mogen filmen. En geruchten gaan dat ze in juni al gaan draaien. We can’t wait!

#2 More stories

Brian Yorkey is de schrijver van 13 Reasons Why. Hij heeft gezegd dat hij graag nóg een seizoen zou willen maken. “Er zijn nog meer verhalen om te vertellen”, vertelde hij de reporter van The Hollywood. Dit is wel een hele grote hint…

#3 Meer hints?

Er gebeurt heel veel in seizoen twee van de dramaserie, waar je nog antwoord op wil. Heb jij al iets ontdekken wat vervolgd kan worden in het derde seizoen? Wij gaan natuurlijk niks verklappen!

Lees: Ariana Grande reageert op haar break-up

Beeld: Beth Dubber / Netflix

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer