Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Alles over de collectie van Selena Gomez x Puma

FC Girls, 17 december 2018

Yes! De collectie van Selena Gomez in samenwerking met Puma is afgelopen week gelanceerd and it's all about #girlpower. 

Vorige maand postte Puma al een video over de samenwerking op Instagram, waarin Selena zichzelf samen met andere vrouwen in één woord beschreef. De 26-jarige zangeres koos voor het word strong, een teaser naar de nieuwe collectie die Strong Girls heet: "Dit is niet zomaar een collectie, maar ook een statement van kracht en zelfvertrouwen voor hedendaagse meisjes", aldus Puma. 

Selena vertelt aan Teen Vogue meer over de samenwerking: "Het ontwerpproces met Puma is geweldig. Ik steek veel energie in het creëren van iets wat bij ieder type meisje past en ik wil ook mijn persoonlijkheid door laten schemeren in de collectie." Leuk weetje: de afkorting van de Strong Girls-collectie is SG en is tegelijkertijd een referentie naar Selena's eigen naam. "Voor mij zijn details superbelangrijk, dus daarom hebben we wat inspirerende Strong Girls-details in de collecte verwerkt", aldus Selena. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de sport-bh, die het tekstje 'sterk van binnen en buiten' in de cups heeft staan. 

Vorig jaar werd Selena het gezicht van Puma en afgelopen maart lanceerde ze haar eigen limited edition sneaker- en sokkencollectie. De Strong Girls-collectie is veel uitgebreider en bestaat uit kleding, sneakers én accessoires. Selena Gomez x Puma is vanaf vandaag te koop in de winkel & online. Shopze!

Lees ook: WIN €150,- shoptegoed van CoolCat
Beeld: Getty Images

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer