Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Alert: koop geen namaak-lip kits van Kylie Cosmetics

FC Girls, 25 februari 2018

Alert: koop geen namaak-lip kits van Kylie Cosmetics

IT

Er is een goede reden voor het hoge prijskaartje dat aan Kylie Cosmetics vasthangt. Er zwerven veel replica's op de markt, die niet altijd goed uitpakken. Dat heeft een tienermeisje uit Ierland aan den lijve moeten ondervinden. 

Kylie Cosmetics is het megapopulaire cosmetica brand van Kylie Jenner. De producties zijn misschien een beetje pricey, maar besparen op een namaakproduct blijkt niet altijd een beter idee. Daar kan een 18-jarig meisje uit Ierland over meepraten. Zij kreeg namelijk een heftige allergische reactie op een namaak-lip kit.

Haar zus besloot het heft in eigen handen te nemen, postte foto’s als bewijs op haar Facebookpagina en schreef er het volgende erbij: ‘Let alsjeblieft op met valse Kylie Jenner lip kits die je online kan kopen. Ze zitten vol toxines, vergif en superlijm. Dit is het gevolg van zo’n namaakproduct en het kon fataal afgelopen zijn als het niet zo snel was behandeld. Het heeft niet enkel haar lippen aangetast, maar het volledige gezicht, tot zelfs achter in de keel. Voor je eigen veiligheid: smijt het weg. Koop het niet!’

Kylie Jenner tweette onlangs nog dat je haar lip kits enkel op de officiële website kan kopen. Start your savings...

Bekijk de foto's hieronder

joeLees ook: Odette: "Dit zijn mijn favoriete items van het voorjaar"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer