Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Aandacht voor je girls als je een BF hebt

FC Girls, 16 mei 2018

Aandacht voor je girls als je een BF hebt

aandacht vriendinnen als je een boy hebt

Je hebt vast wel een vriendin die je nooit meer ziet nadat ze een leuke jongen heeft ontmoet. Je bent happy voor haar, maar je voelt je toch wel aan de kant gezet. Ze is alleen maar met hem en doet nooit meer iets met de girlsquad. Zo irritant! Maar hoe gedraag jij je als je een vriendje hebt? Soms ben je zo verliefd dat je stiekem liever met hem wil zijn. Maar je vriendschappen moet je natuurlijk nooit verwaarlozen. Dus hier een paar tips om je tijd goed te verdelen tussen je boy en girls.

#1. Zeg "ja" tegen je vriendinnen

Als je girls je vragen om iets leuks te gaan doen, zeg dan niet gelijk nee. Je wilde die dag misschien besteden met je vriendje, ook al had je nog niks met hem afgesproken. Dus ga met je vriendinnen mee! Uiteindelijk heb je een top tijd en zal je beseffen hoe leuk het is om even niet met je lover te zijn.

#2. Nooit afzeggen

Maak de afspraak met jezelf dat je nooit iemand afzegt voor een ander. Als je boyfriend vraagt of je vanavond romantisch een film komt kijken, maar je hebt eigenlijk met een vriendin afgesproken, zeg de eerste afspraak dan niet af. Hoe verleidelijk de avond met je vriendje ook klinkt. Andersom moet je dit natuurlijk ook niet doen.  

#3. Sport of werk

Je vriendje heeft vast wel op een vaste avond sport of werk. Spreek dan af met je vriendinnen. Hij is dan toch even niet te bereiken, dus je kan je helemaal focussen op de meidenavond.

#4. Neem initiatief

Laat niet alleen je vriendinnen jou contacten. Neem zelf ook het initiatief om een appje te sturen, zodat ze weten dat je aan ze denkt.

#5. Een vaste avond

Plan een vaste avond met de girlsquad. Zo zie je elkaar sowieso één keer in de week. Ga lekker een hapje eten samen, fries before guys!

#6. All together

Als je vriendinnen je vriendje hebben goedgekeurd, spreek zo nu en dan met z’n allen af! Supergezellig en iedereen is tevreden.

Vergeet niet dat je moet kiezen tussen friends en je boyfriend, maar je moet de tijd wel goed verdelen. You go girl!

Lees ook: 5x leukste zomerdates

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer