Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Aahw, Khloé krijgt ook een baby girl!

FC Girls, 05 maart 2018

Aahw, Khloé krijgt ook een baby girl!

k

Khloé Kardashian was overtuigd dat ze moeder zou worden van een baby boy, maar dit weekend werd het tegendeel bewezen. In de season finale van Keeping up with the Kardashians werd het nieuws bekend gemaakt: Khloé is zwanger van een meisje!

In de aflevering is te zien hoe Khloé samen met zus Kim vol spanning wacht op een telefoontje van Kylie met het nieuws. We weten niet precies waarom, maar Kylie had de eer om het geslacht van de baby bekend te maken. Ondanks het feit dat Khloé dacht dat ze zwanger was van een jongetje is ze natuurlijk ook super blij met een baby girl!

Op 20 december 2017 deelde de Kardashian een romantische foto van zichzelf en haar vriend Tristan Thomson waarmee ze bekend maakten dat ze een kindje verwachten. Hoe cute dat de drie zussen straks allemaal een dochtertje hebben van ongeveer dezelfde leeftijd?! Ook mommy to be Khloé is exited. Ze laat via een tweet weten dat ze zo blij is dat haar dochter nu al best friends forever heeft, namelijk: Chicago en Stormi. Aaahw!

(Beeld Khloé en Tristan; Getty Images)

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer