Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

8 dingen die je NIET moet doen op een first date

FC Girls, 29 januari 2018

8 dingen die je NIET moet doen op een first date

hi

Een eerste date is vaak spannend, leuk, romantisch en awkward tegelijk. Soms zie je er al dagen tegenop en soms ga je erheen zonder enig zenuwtrekje. Toch blijft het wel vaak een dingetje waarbij je een beetje voorbereid op wil zijn.

Wat moet je wel doen en wat moet je zeker niet doen?

Deze 8 dingen  moet je NIET doen op een first date.

#1. Praten, praten en nog meer praten

Je kent het vast wel: wanneer je zenuwachtig bent, blijf je maar praten. En waarom? Omdat er geen stilte komt? Er is niks mis met een stilte! En door even niks te zeggen, krijgt hij misschien ook een kans.

#2. Van te voren stalken

Ben jij net als ons een stalkerqueen? Probeer dit niet te doen van te voren! Natuurlijk is het leuk om even te spieken op Instagram en Facebook, maar ga niet te ver. Het allerleukste is om elkaar te leren kennen op een eerste date. Dit gaat een stuk lastiger als jij al weet dat hij in 2014 met zijn ouders in Kroatië was…

#3. Veel over jezelf vertellen

Natuurlijk is het leuk om te vertellen, maar: doe dit niet teveel. Het is leuker om meer over hem te weten te komen, right? Dus in plaats van veel vertellen over jezelf, is het ook leuk om te vragen naar hem!

#4. Je anders voordoen

Het allerbelangrijkste op een eerste date: wees jezelf. Jongens vinden je altijd het leukste op je eigen manier (anders had hij jou nooit op date gevraagd). Doe jij je wel anders voor? Hij komt er vanzelf wel achter, helaas.

#5. Over je ex praten

Wat is geweest, is geweest. Wanneer jij over je ex zal beginnen, kan hij zomaar denken dat je nog iets voor hem voelt. Zo geef je hem een verkeerde indruk.

#6. Ervan uitgaan dat hij betaald

Natuurlijk vind je een jongen snel een gentleman als hij de rekening netjes betaald. Maar ga hier niet vanuit! Straks hebben jullie allebei te weinig geld. Awkward!

#7. Je date laten wachten

Er is niks mis mee wanneer je een paar minuten te laat bent. Laat je date alleen niet een halfuur wachten. Zo heeft hij er gelijk een stuk minder zin in. Of erger: hij is al weg!

#8. Hard to get

Speel niet hard to get. Jongens vinden dit vaak ontzettend irritant en krijgen het gevoel dat je geen interesse hebt. Dit wil  je juist niet!

 4x tips om je vriendin te koppelen

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer