Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

8 cliché dingen die alleen gebeuren in films

FC Girls, 25 maart 2018

8 cliché dingen die alleen gebeuren in films

hkvjb

Over films als High School Musical, Mean Girls en The Notebook droom je weleens. Omg, wat zijn die films leuk. Helaas zijn ze ook vaak ontzettend onrealistisch. Hoe kan zo een film altijd goed aflopen? Dat gebeurt helaas bijna nooit in real life… Daarom hebben we een rijtje gemaakt met dingen die alleen maar in een film gebeuren en helaas in real life bijna nooit voorkomen. Helaas…

#1. De knapste boy date met het onpopulairste meisje ooit

Dit gebeurt in bijna elke girlmovie, maar hebben jullie het ooit meegemaakt in het echt? Was het maar zo een feest, right? Gelukkig is het helemaal niet belangrijk om populair te zijn, als je maar jezelf bent!

#2. Iedereen klimt easy door het raam van je slaapkamer

Misschien is supereasy in films maar hier in in het echte leven gaat het toch wel wat lastiger… Heb jij weleens geprobeerd om het dakraam in te klimmen naar je bestie? We zouden het ook niet zo snel proberen.

#3. Jullie kunnen altijd zomaar een dagje roadtrippen, zonder dat iemand het merkt

Terwijl je in het echte leven als vermist wordt opgegeven, ben je in films al in drie verschillende steden geweest. Like: how? In films is het allemaal net wat makkelijker.

#4. Zoenen in de regen

Uhm, excuse us: regen wil je alsjeblieft even stoppen, hier worden we echt niet aantrekkelijker van! We weten niet hoe het zit met jou, maar volgens ons is iemand kussen in de regen echt geen pretje. Je make-up loopt uit, je haar wordt helemaal verpest en het is superkoud… We snappen niet hoe ze het toch doen in films, we just don’t like it.

#5. Pretty wakker worden

Jij wordt altijd wakker met een kapsel van een poedel en je dekens verkeerd om. Je kan er gewoon niks aan doen, maar je bent echt geen model als je net wakker wordt. In films wordt iedereen wakker met een perfect kapsel en pretty make-up. Alsof er een toverfee is die dat even doet terwijl zij slapen.

#6. Ze doen er nooit lang over om over een break te komen

Natuurlijk zijn de mensen in films wel een beetje sad over een break-up. Dit duurt misschien een paar uur en daarna ontmoeten ze meteen de nieuwe lover van hun leven. Konden wij dat maar…

#7. Niemand struggled met geld

In veel films heeft iedereen een groot huis en een grote tuin. Well, forget it. Konden we er maar voor kiezen om zo te wonen.

#8. Wanneer iemand zijn/haar bril afzet is diegene meteen model

Don’t get us wrong: een bril is hartstikke mooi. Toch lijkt het wel dat wanneer de ‘nerds’ hun bril afzetten en hun haar borstelen ze meteen een supermodel worden. We tried, we really tried. Maar nee, zonder bril zijn we nog steeds geen model. Jammer.

Lees ook: Zo versla je de middagdip

Beeld: Pixabay

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer