Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

7x budgetproof activiteiten met je best friends

FC Girls, 18 februari 2018

7x budgetproof activiteiten met je best friends

dtdf

Samen plezier maken met je vrienden, er bestaat niets beters in de wereld. Maar wat doe je samen als je geen geld meer hebt? Wij geven je enkele tips!

#1. Filmavond

Nodig iedereen bij je thuis uit voor een gezellige filmavond. Of beter nog, maak er een marathon van. Laat iedereen zijn favoriete film meenemen en let the movie begin!

#2. Kledingruil

Altijd al jaloers geweest op dat mooie truitje van je vriendin en zij moet het niet meer hebben? Plan een ruilavondje met je vriendinnen en plunder elkaars kledingkast. De regels bepalen jullie helemaal zelf! De kleren die niemand moet hebben, geef je aan het goede doel of verkoop je.

#3. Girlsnight

Bouw je badkamer om tot een beautysalon. Lak elkaars nagels, maak elkaar op en doe elkaars haar. En daarna? Selfie time!

#4. Bucketlist

Als je nog jong bent, staat de wereld nog voor je voeten. Er is nog zoveel om te doen! Maak met je vrienden een lijst met dingen die jullie ooit absoluut nog willen meemaken. Afvinken maar!

#5. Avontuur in eigen stad

Als je in een klein dorpje woont, dan zal je vast wel al snel rond zijn. Woon je in een grotere stad dan is is het leuk idee om eens je stad te gaan verkennen met je beste vriendinnen. Sowieso ontdekken jullie leuke en nieuwe hangout spots!

#6. Lekker eetfestijn

Willen jullie gezellig samen eten, maar jullie hebben geen geld om op restaurant te gaan? Kook dan lekker bij iemand thuis of maak allemaal heerlijke hapjes. Wie weet leren jullie nog dingen van elkaar!

#7. Goede doel

Samen tijd spenderen én iets goed doen voor de gemeenschap? Dat kan! Schrijf je in voor een goed doel waar jullie om geven. Help bijvoorbeeld mee in een dierenasiel of ga met de hondjes wandelen. Zo doen jullie de hondjes een plezier en zijn jullie samen.

Lees ook: Deze struggles herkent elke chick met strenge ouders

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer